Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogos a barátom felháborodása,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a barátom felháborodása, ha csak úgy felcsöngettem hozzá, mikor hetek óta nem beszéltünk, meg sem hallgat és egy hete nem találkoztunk?

Figyelt kérdés

Gondjaim vannak és ezt akartam erről akartam vele beszélni, telefont nem vette fel, felcsöngettem hozzá, erre elhajtott és még le is cseszett h csak úgy megjelentem közölte nem tud segíteni mert egy családtagját várja.

Nekem kéne rosszul éreznem magam? Elkeseredésemben már nem tudtam jobbat.

2023. jún. 28. 22:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
97%

Hetek óta nem beszéltek, odamész, és kiakadva elhajt.

Micsoda szerelem. Ja, nem.

Sajnos itt még csak neked nem esett le, hogy le lettél cserélve.

2023. jún. 28. 23:25
 12/27 anonim ***** válasza:
96%

Szerinted szinte mindannyian fordítva vagyunk bekötve? Szerintem inkább te vagy az.

Biztos vagy benne,hogy párkapcsolatban vagytok, és a másik fél is ezen a véleményen van?

Szakító indok lenne nálam KÜLÖN- külön,hogy:

1.nem veszi fel a telefont direkt, különösebb ok nélkül

2.lecsesz hogy fel mered keresni(?)

3.nem lehet vele beszélni, nem is kíváncsi rád (?)

A vázolt helyzet alapján inkább tűnsz zaklatónak,exnek, mint párnak, azokkal viselkednek így az emberek.

2023. jún. 28. 23:26
 13/27 A kérdező kommentje:
6-osnak írtam, aki szerint jogos elküldeni a másikat.
2023. jún. 28. 23:46
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem kapcsolat kérdező. Valamikor lehet az volt, de ideje szembenézni azzal, hogy már nem az. Tudom, hogy nehéz, de nincsen más választásod. Vagy élvezed a kínlódást?
2023. jún. 29. 03:08
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Pedig kéne hogy szó legyen a szakításról. Ez nem kapcsolat, nem szeret. Hagyd ott.
2023. jún. 29. 03:10
 16/27 anonim ***** válasza:
94%
Nekem a leírásodból úgy tűnik, hogy csak te érzed úgy, hogy kapcsolatban vagytok, ő nem, és amit csinálsz, az durva zaklatás. Senkitől nem venném jó néven, ha a telefonts se veszem fel neki, erre beállít a lakásomhoz, mert ŐŐŐŐ mindenképp beszélni akar velem. Vedd már a lapot, hogy 1.) hetek óta nem beszéltek, 2.) nem veszi fel neked a telefont, azaz, ő nem is akar veled beszélni, és engedd el azt a tévképzetet, hogy van közöttetek valami!
2023. jún. 29. 05:39
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Illene megtanulni, hogy mi a nem szó pontos jelentése.
2023. jún. 29. 06:07
 18/27 anonim ***** válasza:
42%
Hetekre eltűnsz aztán minden előzetes egyeztetés nélkül megjelensz és becsöngetsz. 😂Én is úgy hajtottalak volna el mint bába a fattyút. Eszednél vagy?
2023. jún. 29. 06:56
 19/27 anonim ***** válasza:
77%
Hogyha valakivel hetekig nem beszélsz, elküld amikor megkeresed, az nem a párod. Szerinted ilyen, egy jól működő párkapcsolat?
2023. jún. 29. 07:11
 20/27 A kérdező kommentje:
Nem én tűntem el hetekre én kerestem. Persze pasik nektek mindent szabad becsapni, megcsalni mi meg nézünk el mindent. Amúgy kirakom francnak se kell ilyen érzeketlen barom. Bezzeg amikor ő beteg volt én vittem neki mindent...na mindegy az élet majd mindenkinek megadja ami jár.
2023. jún. 29. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!