Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőktől kérdezném. Volt már veletek olyan, hogy a kapcsolatotok elején még bejött a párotok, vonzó volt számotokra? Majd a kapcsolat végén már nem vonzódtatok hozzá, mint férfi?
Hogy máshogy kezdődne egy kapcsolat?
Elmúlt, mert teljesen mások voltunk és egy rendes kapcsolathoz több kell, mint a kinézet
Azért öröm olvasni, hogy itt mindenki úgy zárt le egy kapcsolatot, hogy a másik fél volt a hibás xdddd
Javaslom itt pár embernek, hogy nézzetek már magatokba néha egy kicsit.
Tudjátok nagy igazság az életben, hogy egy kapcsolat működtetéséhez két ember kell de ahhoz is, hogy tönkremenjen.
Példának okáért amikor ti már nem tudtatok férfiként tekinteni a volt párotokra, ő lehet, hogy már hónapok óta nem tekintett rátok nőként, mert sikerült valamivel ezt kiváltanotok, csak a többség sajnos olyan görbe tükröt tart maga elé, hogy az életbe nem venné észre a saját hibáit és felelősségét.. értitek a lényeget?
Ok-okozat.
"Azért öröm olvasni, hogy itt mindenki úgy zárt le egy kapcsolatot, hogy a másik fél volt a hibás "
majd megtudod, ha végre neked is összejön a párkapcsolat.
Kedves 8-as, ez nem a tini nindzsa teknőcök párbaj, hidd el, hogy túl vagyok már néhány párkapcsolaton és pontosan ezért írtam amit írtam.
Nyugodtan pontozhattok lefelé, ugyanolyan nyugodtan fogok aludni ;)
Ne haragudjatok már meg de azért ha visszanéztek az előző párkapcsolatotokba, biztosak vagytok abban, hogy mindent megtettek a másikért?
Erősen kétlem, abban viszont biztos vagyok, hogy ugyanannyit beleraktatok, hogy tönkremenjen mint a másik.
Tulajdonképpen nem is értem az utolsó választ... Ha nem is lett volna párkapcsolatom soha, ettől függetlenül ez a válasz mit magyarázna meg? Semmit...
Egy ilyen világot élünk ahol egy szakítás után az IQ,EQ nuku emberek a felelősségvállalás totális hiányában szemrebbenés nélkül kijelentik, hogy ők semmilyen szinten nem hibásak és mindent megtettek a párjukért.. dehogy tettetek :)
Félreértés ne essék, aláírom ha valakit tényleg ki kell dobni mert egy büdös patkány, akiben semmi tisztelet, empátia és hűség nincs a másik irányába, de én fent nem ezekről a kapcsolatokról írtam, hanem a kedves kérdező által feltett kérdésre írtam egy véleményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!