Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hozza fel sérelemként ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hozza fel sérelemként ?

Figyelt kérdés

Azt serelmezi hogy mindig mindent megoldok egyedül vagy mással de nem vele.

Ő mindig a kényelmet helyezi előtérbe. Számtalanszor van hogy tudom, ráér, vagy lenne ideje megcsinálni de mégis nekem szól h ezt vagy azt kell..

Pl:

Ő most visszafekudt aludni. Én még nem vagyok otthon de már szólt h kell ez vagy az,vegyek.

Még ezt is én oldjam meg, ő ráér aludni ,pedig át tudna menni venni, velünk szemben a bolt.

2023. júl. 30. 10:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Te meg hazafele be tudsz ugrani. Mi is így csináljuk és rengeteg más pár is. 🤷🏻‍♀️
2023. júl. 30. 10:02
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha jon haza a párom ö.pl szo nelkul hoz kenyeret is haza. Nincs ebbol semmi nálunk.

En se sertodok meg ő sem, annak ellenere hogy nekem is van kezem lábam

2023. júl. 30. 10:04
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor neki van baja veled vagy neked vele?😅
2023. júl. 30. 10:05
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ezt a konkrét esetet pont megértem, minek keljen föl, öltözzön föl, szedje magát rendbe, mikor te úgyis ott mész el a bolt előtt.
2023. júl. 30. 10:05
 5/13 anonim ***** válasza:
65%
Miért baj, hogy hétvégén kipiheni magát?
2023. júl. 30. 10:16
 6/13 anonim ***** válasza:
57%
Te önállóbb vagy, mint ő, és ez csípi a szemét.
2023. júl. 30. 10:18
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgyis neked esik útba menj te.

De ez vica versa ha ö jàr arra és te vagy otthon akkor menjen ö.

2023. júl. 30. 11:23
 8/13 anonim ***** válasza:
67%

"

Ő most visszafekudt aludni. Én még nem vagyok otthon de már szólt h kell ez vagy az,vegyek.

Még ezt is én oldjam meg, ő ráér aludni ,pedig át tudna menni venni, velünk szemben a bolt"

Most komolyan, 1-2 dolog vásárlása ennyire nagy ügy számodra, hogy "meg kell oldani"?

Szánalmas. Hazafelé beugrasz és veszel, tényleg baromi nagy erőfeszítés mondhatom.

2023. júl. 30. 12:28
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus férfi, ennyit se akar bele adni a kapcsolatba, az otthonba 😂 A másik meg lehet nem érzi jól magát, lefekszik aludni. Rohadék egy nő lehet.

Én 30 perc sétára lakok anyámtól, az bolttal együtt 45 perc. De mikor írt sms-t, hogy kell neki 1 liter olaj, akkor gondnélkül elsétáltam és vettem neki. A pénzt sem kértem el tőle. Pedig a boltban szemben lakik. Kifordul az ajtón és túlzás nélkül 3-5 percre van tőle a bolt. Biciklivel kevesebb, ő azzal szokott inkább menni úgyis.

De vettem neki olajat, mert szeretem. Ő meg mindig hoz nekem banánt vagy csokoládét, innivalót, ha a boltban van, mert szeret engem.

A párom felnőtt férfi, ő magától képes bemenni a boltba munka után és venni azt, amire szükség van. Azt is megveszi, amit csak én fogyasztok. ☺️ Boldog a kapcsolatunk. Ő biciklivel jár és kerülnie is kell, ha boltolni akar, de megteszi és még örül is neki.

2023. júl. 30. 14:12
 10/13 A kérdező kommentje:

Nem azzal van bajom h ha ő sem ér rá és szól. De még a dolgom után ezt is intézzem el holott neki a fekvésen kívül nincs dolga.

Nem lenne bajom ha néha lenne ilyen, december már a sokadik, h ő kényelmesen elvan, a másik lót fut , és mégis ő intézze el ( mintha leadná a rendelést)

2023. júl. 30. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!