Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A vécé lehajtásán a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vécé lehajtásán a nők valóban ennyire felháborodnak?

Figyelt kérdés

Eddig csak egy nővel éltem együtt, de ő nem problémázott ezen soha, viszont ezer meg ezer filmben láttam már hogy a nő panaszkodik a vécédeszka miatt. Felmerült bennem egy-két kérdés ezzel kapcsolatban.

1. Miért az az alap hogy a férfiaknak kell alkalmazkodni a nőkhöz? Miért nem mi hisztizünk hogy nincs felhajtva?

2. Miért akkora probléma ez? Fél másodperc az egész, nem megerőltető, miért hisztizik valaki ezen? Elhiszem hogy idegesítő ha valaki mosatlant hagy maga után vagy eldobálja a ruháit, nade ez?

2023. júl. 22. 09:29
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

1. Miért az az alap hogy a férfiaknak kell alkalmazkodni a nőkhöz? Miért nem mi hisztizünk hogy nincs felhajtva?

Ez nem alkalmazkodás. Ha van teteje, annak, csak picit ha elgondolkodsz, rá is jössz, hogy micsoda, szóval annak van értelme, funkciója. Rá kell hajtani a tetejét.

Ha egy nőnek valami nem tetszik, vagy megkér valamire, azt te per hiszti minősíted? Nem lesz hosszútávú kapcsolatod.

2023. júl. 27. 12:56
 22/29 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem oruljon ha fel van hajtva es az hogy nincs vissza hajtva mar luxus dolog..
2023. júl. 27. 13:16
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Mert a vécém a fürdőszobában van, ahol a fogkefém, sminkem, vitaminom…

Ha felhajtva marad, az azt jelenti, hogy mikor lehúzta is úgy volt…

Nézd meg mennyi mindent veret ki a levegőbe egy vécélehúzás…

2023. júl. 27. 17:19
 24/29 anonim ***** válasza:
10%
Én a mosdókagylóba szoktam hugyozni, problem solved :D
2023. júl. 27. 20:01
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, engem sose zavart, lehajtom és kész
2023. júl. 27. 21:25
 26/29 anonim ***** válasza:
Az én férfi ismerőseimet sem szokta zavarni, nem szoktam találkozni felhajtott ülőkékkel olyan rokonságban sem, ahol csak anyuka + fiúk vannak.
2023. júl. 27. 21:28
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak azért kell lehajtani mert úgy illik, de a baktériumok se lepik be a helyiséget. Használd a googlet ha nem hiszed. Mellesleg a férfiak zöme nem tud célozni, ezért hajtjwk fel. De aki le akar ülni nem a hideg vagy hugyos kerámia cserépre szeretne érkezni. Ezért ha nem tudsz célozni vagy nem melegíted naphosszat a wct, hajtsd le. Te sem ülsz rá ha nincsen lehajtva.
2023. júl. 27. 23:53
 28/29 anonim ***** válasza:
Persze. Menekülj kisapám!!!!
2023. júl. 29. 08:42
 29/29 anonim ***** válasza:
a bulám- a bulám....
2023. júl. 29. 20:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!