Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vécé lehajtásán a nők valóban ennyire felháborodnak?
Eddig csak egy nővel éltem együtt, de ő nem problémázott ezen soha, viszont ezer meg ezer filmben láttam már hogy a nő panaszkodik a vécédeszka miatt. Felmerült bennem egy-két kérdés ezzel kapcsolatban.
1. Miért az az alap hogy a férfiaknak kell alkalmazkodni a nőkhöz? Miért nem mi hisztizünk hogy nincs felhajtva?
2. Miért akkora probléma ez? Fél másodperc az egész, nem megerőltető, miért hisztizik valaki ezen? Elhiszem hogy idegesítő ha valaki mosatlant hagy maga után vagy eldobálja a ruháit, nade ez?
engem nem izgat különösebben, bár a párom lehajtja mindig. ha elfelejti, nem gond
de nem is egy barátnőm van aki rávette a férjét/pasiját hogy ülve pisiljen. tök durva nem? állítólag higiénikusabb meg nekik kényelmesebb meg minden, de sztem egy pasi pisiljen úgy ahogy akar :D
Szerintem amiért a nőknek mindig, ha pisilnek, ha nagy dolgot alkotnak lehajtva kell lennie. De egyébként én is butaságnak tartom ezen fennakadni, inkább hagyja úgy és én lehajtom, csak pisilje le az ülőkét.
És én sem találkoztam még olyan lánnyal, aki ezen kiakadna, szerintem még beszélgetni se beszélgettünk róla sosem, szóval javarészt filmes klisé, ahogy te fogalmaztál. 20l
Bizonyos nőkben megvan ez a hibakeresősdi, hibáztató hajlam, ettől érzi a béna lényét többnek.
Szerintem ezeket verte az apja, bátyja, de valami konfliktusuk volt a férfiakkal az életben, az fix.
Innen láthatod majd, hogy kuka.
nalunknallandoan felnle van hajtogatva a teteje soha nem gond egy ferfi.
pl ha kiöntöm a felmosovizet is felhajtom
ha takaritom is felhajtom
ha a tartalyt szerelem lecsukom felállok rá
vagy ha a plafonrol szedek pokhálot is felállok es lecsukom
ha a párom furdik is lecsukom mert azon ülök dumálunk
a mosdo is nalunk majdnemnolyan mint a nappali vagy konyha beszelgetunk röhögunk benne es elvagyunk
a wc tető állando "forgásban" van
engem csak az zavar ha olyan párom van aki pl ülve pisil is
vagy raul az ulokere
valahogy irtozom attol hogy a pasik ráülnek. es gyakorta fertotlenitem nehogy elkapjak vmit.
*ja es fertotlenites utan is felhajtva szaritom
ha pasi sincs akkor is gyakorta fel van hajtva vagy épp ellenkezoleg még a teteje is le van csukva
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!