Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal vályogházban élünk, ami az övé. Folyton penészesek a falak, és az ágyam ágyneműtartója is az volt teljesen,ahogy felnyitottam. Azt mondta fújkáljam Szavóval..kivertem a balhét..Még ő van megsértődve. Most tényleg én érezzem magam rosszul?
Most mire vársz választ?
"Most tényleg én érezzem magam rosszul?"
Ne.
De ha tanácsért írtad le mindezt, akkor hagyd el.
A vályogház amúgy sok foglalkozást igényel. Nekünk is az van, sok a munka, modern anyagokkal nem lehet dolgozni benne, de a férjem vette a fáradságot, és belemerült a témába, és újítgatjuk, ahogy tudjuk, elkerülhető a penész. Ha, csak ehhez az kell, hogy dolgozzon rajta. Amit nem tesz a párod.
5ös kicsit nyersen fogalmazott, de igaza van teljesen. Te választottad, és most sem akarod elhagyni, ahogy a soraidból kitűnik. Akkor mégis mi a kérdés? Menjetek párterápiára, de inkább a férjed egy orvosi kivizsgálásra esetleg, meg egy pszichoterápiára. De én azt mondom, nem éri meg vesződni ezzel a kapcsolattal.
(Amúgy sima hipós víz is jó szavó helyett, ha nem akarsz venni, azzal rendszeresen takarítani, ha tartós a penész, akkor a falat kell renoválni, remélhetőleg menthető, ha nincs átvizesedve az egész. Páramentesítő se árt. De ugyebár itt nem a penész, hanem a nemtörődöm hozzáállással van párod részéről, úgyhogy nem megyek bele.)
"Elsőnek üzenem.Remélem a te párkapcsolatod hosszabb lesz ennél,már ha van, és vidámabb is."
Nem az első vagyok, de boldog párkapcsolatban élek. Tudod, miért? Mert olyannal vagyok, akivel megértjük egymást, és hasonló a hozzáállásunk. Nem egymás ellenségei vagyunk, hanem kiegészítjük egymást. Ha most én leragadtam volna az első olyannál, akivel teljesen eltérőek az elképzeléseink, nálunk sem lenne más, csak vita, és sértődés. Csakhogy én ilyen kapcsolatból nem kértem. Hanem kerestem olyan társat, akivel hasonlóak az elképzeléseink, megértjük, és támogatjuk egymást.
Nem mellékesen: azért te is csúnyán túltolod a dolgokat. Oké, a penésszel tényleg kellene mit kezdeni, de a világ nem dől össze attó, hogy nem azonnal vetitek el a füvet. Az a baj, hogy te mindent akarsz, és mindent azonnal, neki meg sokkal kevésbé pörgős az életstílusa. Ez még önmagában nem is lenne gond, de jelen esetben te rá akarod erőltetni a te stílusodat, sőt, le is nézed, amiért ő nem olyan. Ez így SOHA nem fog működni. Keress magadnak egy hasonlóan pörgős pasast, ő meg keressen magának egy olyan barátnőt, aki nem lesz egy hárpia, ha nincs azonnal megcsinálva a fű. Tényleg nem értem, hogy miért raboljátok egymás idejét?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!