Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal vályogházban élünk, ami az övé. Folyton penészesek a falak, és az ágyam ágyneműtartója is az volt teljesen,ahogy felnyitottam. Azt mondta fújkáljam Szavóval..kivertem a balhét..Még ő van megsértődve. Most tényleg én érezzem magam rosszul?
Van, drága kérdező, de ha olyan lenne mint a tied az én pasim már rég kivágtam volna!
Az enyémnek nem kell semmit mondani, mert felnőtt férfi, megteszi magától, segít nekem és én is neki, 50-50% párkapcsolatban élünk, nem használjuk ki egymást és tiszteljük egymást.
Te kivalasztottal a rendes pasik helyett egy lusta disznót és egy tehetetlen kisfiút,akinek könyörögni kell, hogy fesulkodjon meg, a zoknijat csinálja meg (meg, hogy furodjon meg).
A mostohaanyucija vagy, akit megfektett és akit te kiszolgálsz, annyira lent van az ingerkuszobod, annyira alacsonyan van a léc nálad, hogy a retekbe, penészben élsz!
Ez nem az ő hibája, hanem a tiéd, ő mindig ilyen volt te neked meg mindegy volt, mert hát teljesen oda voltál érte. Jelenleg meg kezd felnyilni a szemed, hogy kivel szurted össze a levet, de nem hagyod el, mert akkor f_rok nélkül maradsz! Ez az igazság.
A kérdésed se az, hogy szakíts-e, hanem ömlengsz, hogy mekkora sz_r és, hogy eleged van ahelyett, hogy elbucduztal volna tőle már akkor amikor meglattad, hogy milyen igénytelen!!!
Azt azért hozzáteszem, hogy nem mindegy, hogy milyen munkát végezz, milyen műszakokban dolgozik. Ha oriasian ki van merülve, akkor nem biztos, hogy eltud aludni, van úgy, hogy úgy el van fáradva, hogy nem megy, közrejátszthat alvási zavar, más az alvási habitusa, szervezete mint a tiéd.
Lehet éjjeli bagoly, aki nem tud korán elaludni is.
A penész a házban sok mindentől lehet, lehet annyi, hogy átáztak a falak a sok esőtől és ha nem volt időben orvosolva, akkor szétterjedt már. Páratartalom, emiatt főleg a konyhában és a fürdőszobában szokott megjelenni.
[link] - Tessek, útmutató mi jó a penész ellen, de vigyázz, ha nem múlik el, jó lenne elkoltozni (együtt, külön te dolgod), mert a penész árt a szervezetnek!
Ő vele meg mit kezdj ha szereted? Ne b_szogasd! Ülj le vele beszélgetni, hogy mi a baja, mi a bajod, ne veszekedjetek, próbáljátok meg egymást megérteni és helyrehozni amit lehet.
Ha szépen mondod neki, nem ordítasz rá, nem kioktatod, akkor lehet jobban rád hallgatna. Így, hogy folyamat cseszegeted úgy érzi nem szereted és direkt azért se úgy csinálja, ahogy te akarod!
Türelmesen mint egy óvodásnak magyarázd el neki, hogy fesulkodni szoktak, fürdeni is és lehet lesz haszna.
Ha nem lesz, akkor hagyd el, ha nincs hozzá türelmed, akkor is inkább lépj le!
Nem drága bogaram, te vagy sértődékeny azért, mert azt írtam, hogy inkább a pemeszbe maradsz, egy olyan pasassal akinek a potanyja vagy, ahelyett, hogy normálisat választottál/valasztannál helyette.
Te kezdted el a "jókívánságokat", miféle pro/kontra amikor te csucsulsz a langyos hasmenésben? :D
Nekem mindegy, ott a tanács mit kezdj, ha tetszik megfogadod, ha nem úgyis jó.
Jó penész és izzadság szagolgatást különösen ilye melegben! 😂😂😂😂😂😂😂😂
Kicsit állíts magadon! Nem a válaszolók jönnek ide nyígni hónapok óta. Mindenki leírja, hogy vagy megszoksz, vagy megszöksz. De egyik se, helyette itt hisztiztel. Megint.
Aki válaszol, azt meg kiokzatod, csak mert nem tetszik a válasz. Mégis milyen jogon? Akinek hónapokig nem sikerült felfogni, hogy az egyetlen jó megoldás a szakítás, az fogyatékos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!