Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar ha szőrös bárhol egy csaj?
A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 11:10
Te mekkora egy címeres barom vagy. Anyám borogass. És állításod szerint feleséged + lányod is van. Szerinted a tizen éves lányoknak azért kezd szőrösödni a nunijuk meg a hónaljuk, mert a borotvával a csupasz bőrüket kapargatták?
GIGALOL!
Remélem max egy unatkozo 11 éves hülye vagy, különben tajgetosz lett volna a te helyed, nem az internet.
nem kell sértődni, amit írtam, igaz
Nem érdekel, ki milyét borotválja le, de ne ossza itt az észt, hogy az milyen higiénikus, meg szép és elkerülhetetlen. Egy frászt, csak ez a divat és amúgy egy kínlódás mindenkinek.
És bizony igaz, hogy 5000 éve senki nem borotválta soha a nemiszervét. Én csak 20 éve voltam tini, de akkor szóba sem került ilyesmi sehol.
A nap süt, a fű zöld, a szél fúj, a punci szőrös. Ez egy ilyen alapigazság volt még akkor is.
Az ókorban a gladiátorokat is csupaszra borotválták.
Gondolom akkor a nők sem voltak kivételek.
Ne jó, nem bánom.
A gladiátornők lehetnek kopaszok ma is. :))
Amúgy meg elárulom, hogy nem véletlenül szőrösödik se a lábad köze, se a hónaljad, sőt a lábad és karod sem. Pont, hogy az említett részeket védik a kidörzsölődéstől, sőt, az intim szőrzet elég jó védelmet nyújt a gombásodás ellen is, mindkét nemnél, bár elsősorban a nőknél van hatása. Csak abban semmi üzlet nincs, így veszel borotvát, mész lézeres szőrtelenítésre, veszed a méregdrága hüvelykúpokat, kened magadra a méregdrága kenőcsöket, hogy a ruhádtól dörzsölt és irritált bőrödet karbantartsd, aztán a kenőcs miatt tönkrement bőrre újabb krém... Jó ötlet volt ez, noh. Ismétlem magam, de akkor sem véletlenül van szőr a testen, ahol van.
Amúgy elmondjam, mi lesz a következő divathullám? Amikor már a népesség kellőképpen nagy százaléka véglegesen, lézeresen szőrtelenítve lesz, figyeld meg, ahogy hirtelen divatos lesz a természetes szépség, és szőrbeültető klinikák lesznek, ahol (nagyobb vagyonért) visszanyerheted bőröd hamvas szépségét, a finom pihékkel egyetemben.
De nyugodtan lehet hinni abban, hogy ez így egészséges, amennyit csak akarsz, szerencsére a barátnőm nem ilyen hülye, és nőnek néz ki, nem pedig egy pubertás előtti kislánynak :)
Nem az a baj, hogy borotváljátok.
A tiétek, ti kinlódtok vele, azt csináltok amit akartok.
Csak az tetszik, hogy megpróbáljátok undorítónak beállítani az édesanyátokat, csak mert az övé szőrös maradt. Pedig nem ő az ostoba, ha százszor elismétlitek, akkor sem.
Azért jól szórakoztam rajtatok, de meguntam. Többé itt nem vitatkozom erről.
THE GAME IS OVER
"Csak az tetszik, hogy megpróbáljátok undorítónak beállítani az édesanyátokat, csak mert az övé szőrös maradt. Pedig nem ő az ostoba, ha százszor elismétlitek, akkor sem."
Senki sem mondta egy szóval sem, hogy az az édesanya ostoba, akinek szőrös. Ne írj olyat, ami nem igaz. Továbbá: megfogalmazásodból "pedig nem ő az ostoba" az jön le, hogy te tartasz minket ostobának.
Megjegyzés: senki sem állította be undorítónak. Tudod, van, akinek ez tetszik, van, akinek meg az. Mert egyszerűen csak nem vagyunk egyformák.
Az igaz,hogy a szőrnek van értelme..Nem véletlenül került ránk és hogy a fertőzéseket, kórokozókat védi ki,de én is mint annyi 18 éves lány,szőrtelenítek.Egészségügyi iskolába járok,utolsó évemet végzem,tisztába vagyok a szőr előnyeivel,de egyszerűen "ez az elvárás",hogy szőrtelenek legyünk.Egy sráccal az ágyban szétraknám a lábam és szőrős lenne,nem biztos,hogy folytatni akarná a dolgot,mert a szőrtelen a tuti..Idegbajt kapok attól is,ha egy srác szőrteleníti magát,azt pl teljesen kiábrándít,a hónalj a mániám,hogy ott szőrtelen legyen,de mikor a pasik is szőrtelenítik a lábat,mellkast,na attól agybajt kapok.Szőrt védelmet ad,de a lányoknál ez már úgymond nem játszik..Nekem ugyanúgy szőrtelen a hónaljam,lábam és az intim részem,pedig tudom mi az úgymond "helyes".De a pihéket nem szedem le,fehér bőröm van és sötét hajam,mellette fogyókúrázom,van bőven felesleg rajtam így a derekamon látszanak a szőr szálak,de nem zavar és a páromat se. :) Na,nem szőrözök tovább inkább megszabadulok most a hónalj és intim "bundámtól". :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!