Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek csak az lehet az oka, hogy nem szeret?
A párommal lassan 4 éve vagyunk együtt, én 25F ő pedig 23N. Amikor összejöttünk nagyon heves volt a szerelem, volt hogy napi 4-5x is szexeltünk. Ez kicsit később beállt heti 3-4 alkalomra, egy egészséges szintre. Nagyjából egy éve vettem észre, hogy egyre kevesebbszer tudom rávenni, ő szinte egyáltalán nem kezdeményez. Ha nagy ritkán mégis, akkor könnyen meggondolja magát, különböző indokokra hivatkozva. Akár ha elől hagytam egy zoknit vagy nem hajtottam le a wc ülőkét akkor már elhajt. Annyiszor utasított el az elmúlt fél évben, hogy inkább nem is próbálkozom. Saját magamnak intézem el az utóbbi időben, ami nagyon nem jó egy párkapcsolatban. Egy ideig havi 1x volt, de most már lassan 2 hónapja rám se nézett. Most azt próbálom kideríteni, hogy meddig bírja, feltűnik-e neki. (Tuti nem csal meg egyébként.)
Többször felhoztam neki, arra hivatkozik, hogy rossz időszaka van és fáradt. Amikor meg összejön az viszont nagyon jó, olyan mint mindig is volt. Szóval össze vagyok egy kicsit zavarodva. Legutóbb amikor előhozakodtam ezzel, akkor megsértődött és engem hibáztatott, hogy nem teszek eleget a kapcsolatunkért, nem adok eleget a lakbérbe (nem tehetek róla hogy kirúgtak és átmeneti helyen vagyok) nem foglalkozok magammal és ez neki nem tetszik. A stresszre meg nem lehet mindent fogni, amikor vizsgaidőszaka volt, akkor is rendszeresen volt szex még az első években.
Tényleg csak bennem lehet ilyenkor a hiba vagy ez is két szereplős mint minden más? Szerintem nem csak én tehetek erről. Mi lehetne a megoldás? Másnak is volt ilyen?
Nyilván kétszereplős.
Ha gondok vannak a kapcsolatotokban, pl úgy érzi, hogy nem járulsz hozzá a költségekhez eléggé, vagy nem veszed ki a részed a házimunkában, az keletkeztethet egy elfojtott haragot benne, ami nyilván akadályozzal a jó szexet.
Jól ki kellene beszélni, hogy kivel mi van, mit gondol, érez a kapcsolattal szemben, min kellene változtatni. Lehet, hogy jót tenne. Nem biztos, hogy ez a baj, de ez ártani nem ártana.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!