Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez tényleg olyan rossz dolog?
Hosszú lessz. Köszi mindenkinek aki elolvassa!
A párommal 5 éve élünk együtt. Ő 27 éves nő, én 30 éves férfi vagyok. A házimunkát végig felosztottuk ez alatt. Kb a hét, b hétben cserélünk, egyikünk főz, és mos, másikunk takarít az adott héten. Nem egy nagy panellakás, szóval nem szakad meg egyikünk se.
Szóval történt hogy, a munkahelyemen lett egy nap kényszerszabim, és bár reggel elmentem dolgozni, mikor ő is. De haza kellet jönnöm. A héten én főzők, de mivel volt időm, kiporszívóztam, és fürdőt is kitakarítottam. Hazaért meleg étel várta, beszélgettünk, kapott a kedvenc fagyijából mert vettem neki mikor a boltban voltam. Majd elfeküdtük a kanapén sorozatozni.
Úgy tűnt jól érzi magát, kérdeztem is és azt mondta hogy boldog.
Aztán pár rész után. Mikor kérdezte hogy még egyet nézzünk e? Mondtam neki hogy: én inkább őt nézném meg meztelenül, a héten még úgyse volt szex. Erre teljesen felháborodott. És a fejemhez vágta hogy: tudtam hogy erre megy ki a dolog! Meg hogy miért nem tudok én enélkül is kedves lenni!
Őszintén ez elég rosszul esett, simán nemet mondhatott volna ha nem akar. Sose erőltettem. Ráadásul nem tudom hogy honnan vette hogy erre ment ki az egész. Így hétvégén neki nem kell fáradni a takarítással, többet tudtunk volna együtt lenne. De most teljesen be van sértődve, csak nem értem hogy miért? Tényleg olyan rosszat tettem? Ez tegnap volt, de azóta mosolyszünet van. Néha nehéz vele, mikor megjön neki, de most az nem aktuális. Szóval egyáltalán nem értem mi van.
Kezdődő autizmus? Az válthat ki ilyen szélsőséges reakciókat.
Mentális rendellenség, a külvilág ingereit nem tudja helyesen feldolgozni/értelmezni.
Ez egy egyszerű félreértés. Más szándékot feltételezett a takarítás, főzés mögött, mint ami neked a szándékod volt (hogy több időt töltsetek együtt).
Viszont ha így reagál egy nő a párja szexuális közeledésére, nekem az azt mondja el, hogy valószínűleg nincs egyenlőség a szexben köztetek. Ő valószínűleg úgy éli meg, hogy a szex az valami, amit ő ad neked, amivel ő tartozik feléd, kvázi egy ellenszolgáltatás (ezesetben a takarításért és főzésért cserébe). Azt azért megjegyezném, hogy sok férfi valóban így tekint a szexre. Azt kellene megtudni, hogy honnan jön neki ez a felfogása. Így működik köztetek a szex? Vagy volt, hogy így működött? Lehet, hogy korábbi partnereivel működött így?(ez nem lepne meg) Ezeket kell megbeszélni.
Nálunk jól működik a szex, élvezem és kívánom én is minden percét. Ha a párom így vár haza, mint te, én mindig örülök, hogy több időt tölthetünk együtt, és mindig örülök, ha ebbe a szex is belefér. Egy olyan kapcsolatban, ahol jól működik a szex, ott ezt mindkét fél várja. Nekem is volt olyan kapcsolatom, ahol a szex fuzetőeszközként müködött, mert a pasi úgy kezelte, nagyon hamar elegem lett belőle.
Nálatok van valami elakadás ezen a téren, az biztos. Beszéljétek ki.
22. Minden kapcsolatban pont annyi szex van, vagyis olyan a szexuális élet amilyen maga a nő. Egy férfi görcsöt köthet a derekára ha a nő nem szereti a szexet vagy asszex. Egy nő fél percen belül talál valakit, addig egy átlag férfi úgy soha. Vagy ha kiválasztja őt egy nő. Nálunk sincs szex, mert a párom nem szereti a szexet. Próbálkoztam mellette ismerkedni, de teljesen esélytelen a dolog, így maradok mellette. Nem kell elítélni, mert a szolga lelkű nők is ugyanezt csinálják, csak őket még rosszabb esetben rommá is verik.
Ugyanúgy mint a férfiaknál, van egy nagyobb csoport akit nem érdekel a szex. Ha peches vagy, ebből a csoportból jut a párod. Ha még pechesebb vagy, szakítasz, majd évek múlva amikor kiválaszt egy nő, ugyanebben a cipőben fogsz járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!