Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor kapcsolatban vagyok, szeretem szóban alázgatni a barátnőim. Nagyon rossz dolog ez?
Figyelt kérdés
2019. dec. 14. 05:19
1/28 anonim válasza:
Ha jónak tartanád nem tennél fel kérdést. Mi a célod a kérdéssel? Provokációt indítani?
3/28 anonim válasza:
Igen, önbizalomhiányt másokon levezetni elég tapló dolog.
4/28 anonim válasza:
Ha sikerul talalnod egy sub lanyt, aki elvezi ezt szex kozben, akkor azzal szerintem nincs problema, mert azert vannak ilyenek.
De egy hetkoznapi (nem szexualis) elethelyzetben ilyennek nincsen helye.
5/28 anonim válasza:
Kis görcsök tesznek ilyet. Miért nem ismerkedés közben teszed, hogy lássa a másik is kivel is van dolga?
6/28 anonim válasza:
Végül is sokkal egyszerűbb és olcsóbb megoldás, mint terapeuta segítségével megtalálni a kisebbségi komplexusod okait és tenni azért, hogy legyen egészséges önértékelésed.
7/28 anonim válasza:
Es ehhez mit szólnak a noid?
Csak mert a kérdésed azt sugallja, senki nem marad veled hosszabb távon.
8/28 anonim válasza:
Nem csodálkoznék rajta, ha a végén egyedül maradnál emiatt.
9/28 anonim válasza:
És az megfordult már a fejedben,hogy az ismerőseid valószínűleg egy alpári parasztnak tartanak ,és kibeszélnek a hátad mögött (nem nyilvánosan)?
10/28 anonim válasza:
Amíg gyenge nōket választasz, addig nem. Majd ha valaki néhányszor jól szájba baxott volna, tudnád,hol a helyed. De gyengébbel kezdeni könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!