Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarnak a férfiak körülmetélésre menni ha súlyos szűkületük van, tényleg olyan rossz dolog ez?
Valószínűleg bazifájdalmas. Utána 40 napig magához sem nyúlhat, alig bír majd menni, hosszas betegszabadság és mi lesz ha utána már nem fogja élvezni sem a "kézit", sem a sima szexet, mert érzéketlenné válik? Valószínű nem véletlen nőtt bőr oda is.
Meg van egy csomó olyan megoldás elvileg ami nem a körülmetélés, csak a lusta orvosoknak ez a legegyszerűbb.
Fújj!
Minek vagy vele, ha redvás a farka?
Én tapasztalatból írok, 27 évesen metéltettem csak magam, mert szexnél gond volt már.
Hogy miért nem akarunk elmenni egy ilyen műtétre?
-Hát mert a legbecsesebb és egyben legérzékenyebb részünkről van szó.
-egy ilyen műtét azzal jár, hogy elismerem, hogy valami nem okés a szerszámmal, ergo a férfiasságommal
-Talán némi b*zis dologtól is félnek egyesek, mert megfogja egy urulogus (oké ez ritka és alaptalan)
-tele van az ember félelemmel, hogy utána milyen lesz, mert amúgy tényleg a becses kellék legérzékenyebb része (makk) lesz védtelenebb.
A műtét amúgy gyors és bár nekem kontár munkát végeztek így is teljesen jól funkcionál. 3-4 hét volt mire újra használtam pisilésen kívül másra is.
A makkomnak kicsit kellemetlen volt még pár hétig az alsógatya, de minimálisan. (minimum ideiglenesen a fecske javallott)
Szerintem annyira nem vészes cucc, ha kell, hát kell.
Utána sokan tovább bírják picit a szexet, bár ne a megváltást várjátok tőle.
És hogy nem szárad ki, ha védi semmi? Nekem még a lábam is kiszárad véres szintre nyáron, ha mezítláb vagy szandálban vagyok. (Ezért is nem teszem).
Minek vagy vele, ha redvás a farka?
Mert szeretem és szerencsére semmi szaga nincs meg nem nedvedzik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!