Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem akarnak a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarnak a férfiak körülmetélésre menni ha súlyos szűkületük van, tényleg olyan rossz dolog ez?

Figyelt kérdés
Páromnak súlyos fitymaszűkülete van, mondom neki menjen már el erre a kis műtétre de nem akar....
2020. febr. 22. 19:27
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
4%

Valószínűleg bazifájdalmas. Utána 40 napig magához sem nyúlhat, alig bír majd menni, hosszas betegszabadság és mi lesz ha utána már nem fogja élvezni sem a "kézit", sem a sima szexet, mert érzéketlenné válik? Valószínű nem véletlen nőtt bőr oda is.

Meg van egy csomó olyan megoldás elvileg ami nem a körülmetélés, csak a lusta orvosoknak ez a legegyszerűbb.

2020. febr. 22. 19:29
 2/21 anonim ***** válasza:
21%
Minek menne, ha így is van nője?
2020. febr. 22. 19:29
 3/21 anonim ***** válasza:
31%
Gátolja bármiben? Fájdalmas neki a behatolás? Mert ha csak "esztétika", akkor olyan mindegy...
2020. febr. 22. 19:30
 4/21 anonim ***** válasza:
80%
En korul vagyok metelve, sokkal konnyebb az eletem mint masoknak, joval konnyebb tisztan tartani, es eletemben nem budosodott be... persze amikor futtam a maratont akkor nem volt ami vedje a hegyet es kicsi kikopott belole :)) komoly veszteseg volt a meretehez kepest ( marmint szazalekba :)) )
2020. febr. 22. 19:31
 5/21 anonim ***** válasza:
0%
fitymaszürkület
2020. febr. 22. 19:53
 6/21 A kérdező kommentje:
Hát ha nem nagyon tudja tisztítani sem szerintem akkor az elég baj...
2020. febr. 22. 20:15
 7/21 anonim ***** válasza:
23%

Fújj!

Minek vagy vele, ha redvás a farka?

2020. febr. 22. 20:19
 8/21 Derwer ***** válasza:
61%

Én tapasztalatból írok, 27 évesen metéltettem csak magam, mert szexnél gond volt már.

Hogy miért nem akarunk elmenni egy ilyen műtétre?

-Hát mert a legbecsesebb és egyben legérzékenyebb részünkről van szó.

-egy ilyen műtét azzal jár, hogy elismerem, hogy valami nem okés a szerszámmal, ergo a férfiasságommal

-Talán némi b*zis dologtól is félnek egyesek, mert megfogja egy urulogus (oké ez ritka és alaptalan)

-tele van az ember félelemmel, hogy utána milyen lesz, mert amúgy tényleg a becses kellék legérzékenyebb része (makk) lesz védtelenebb.

A műtét amúgy gyors és bár nekem kontár munkát végeztek így is teljesen jól funkcionál. 3-4 hét volt mire újra használtam pisilésen kívül másra is.

A makkomnak kicsit kellemetlen volt még pár hétig az alsógatya, de minimálisan. (minimum ideiglenesen a fecske javallott)

Szerintem annyira nem vészes cucc, ha kell, hát kell.

Utána sokan tovább bírják picit a szexet, bár ne a megváltást várjátok tőle.

2020. febr. 22. 20:21
 9/21 anonim ***** válasza:
0%

És hogy nem szárad ki, ha védi semmi? Nekem még a lábam is kiszárad véres szintre nyáron, ha mezítláb vagy szandálban vagyok. (Ezért is nem teszem).

2020. febr. 22. 20:23
 10/21 A kérdező kommentje:

Minek vagy vele, ha redvás a farka?

Mert szeretem és szerencsére semmi szaga nincs meg nem nedvedzik

2020. febr. 22. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!