Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarnak a férfiak körülmetélésre menni ha súlyos szűkületük van, tényleg olyan rossz dolog ez?
Figyelt kérdés
Páromnak súlyos fitymaszűkülete van, mondom neki menjen már el erre a kis műtétre de nem akar....2020. febr. 22. 19:27
11/21 anonim válasza:
10.-re.
Aztán a lukaid elfertőződnek majd.
12/21 A kérdező kommentje:
11. Ettől félek de eddig még jó
2020. febr. 22. 20:48
13/21 anonim válasza:
Felelőtlen vagy! Kapsz egy gyulladást, és kipakolnak miatta.
14/21 anonim válasza:
És az ilyen igénytelen egyedeknek bezzeg van nője! :"D
15/21 anonim válasza:
14.-nek.
Na ez az!
A sok csicska meg sipítozik, hogy nem jut nőre.
16/21 anonim válasza:
A humampapiloma virust tisztara mosott faxu palik akik mindenkit megkefelnek azok terjesztik
18/21 Derwer válasza:
#9 igen, száraz, nem nedvesedik, vagy legalábbis töredék mértékben.
Ha esetleg nő is szárazabb az pech, de olcsó a síkosító és bárhol kapható.
19/21 Sic Semper Tyrannis válasza:
Nekem is volt, én 22 évesen mentem el egy műtétre. Nem is olyan kellemetlen, mint sokan gondolnák. Valóban, kb. 2 hétig "pingvinben" jár az ember utána, de egész hamar meg lehet szokni. Az meg, hogy érzéketlen lesz a makk, nettó hülyeség. Sőt, tovább bírja a szexet az ember. Nekem addig se büdösödött, míg fityma volt rajta (ráadásul beszűkülve), viszont így valóban tisztábbnak érzem magam.
20/21 anonim válasza:
Nehéz dolog ez, van akinek kiskorában érzéstelenítő nélkül húzták fel a letapadt bőrt brutális módon az urológián és ez megmarad benne felnőttként...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!