Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan koptassam le anyòst?
Lehet picit durván hangzik.Párommal 3 éve vagyunk együtt, de még nem költözött hozzám,fél az anyukájátòl külön élni.(22 éves)
A legtöbb program,amit közösen szeretnék csinálni vele,kudarcba fullad,mert az anyósom is mindig jönni akar,vagy ràszervez valami más programot,és párom nyilván azt választja.Már mondtam neki hogy szeretnèm,ha elszakadna picit az anyukàjàtòl.Én értem,hogy ők mindig ott voltak egymásnak,együtt vásárolgattak, stb.de most már èn vagyok a párja jò ideje és elvileg nem kislány.Az anyukájának nincsen párja,gondolom számít ez is.

Ha egészséges lelkületű társat szeretnél mihamarabb magad mellé, akkor várd meg az augusztus végét (nem egészen két hónap már,) és látogass el egy plébániára!
Olvasd el a faliújságjukat, milyen közösségi lehetőségeket hirdetnek meg! Csatlakozz olyan társaságba, amelyet MEGÉRZÉS(!) útján választasz ki!
Légy szíves gyere vissza augusztusban mondjuk 25. környékén és jelezz vissza, hogy milyen sikerrel jártál!
Ha budapesti vagy, rengeteg lehetőséged lesz még ismerkedésre. De gondolom, hogy Pest megye területe sem annyira kicsi.

Azért mert vallásos nem feltétlen egészséges lelkületű... Nekem volt egy fiú akiről inkább nem is írok semmit annyira gázul viselkedett. És nem csak vallásos volt, hanem református papok fia, na családon belül olyan sztorikat mesélt hogy lehidaltam. Persze akad biztos hívők között is jó, csak fura ez a tanács.
Szerintem a kérdező nincs ennyire bepánikolva, a sors úgy is össze hozza a párjával,ha nem az lenne akivel épp van. Bár a kerdezőnek kell ezt eldonteni.

Persze ezzel nem becsmérelni akartam a vallásosokat csak hogy mindenhol vannak olyan emberek akik nem épp jószívűek.
Meg előbb gondolom rendezné az ügyet a mostani barátnőjével, pláne ha úgy közelítjük meg a dolgokat hogy kapjon esélyt a lány is...
Igaz a kérdező véleményére lennék kivancsi
Èn nem vagyok vallásos,anyós nagyon is az.
Èn tiszteletben tartom azokat, akik vallásossak, de vannak sajnos olyan emberek,akiknél ez nagyon elfajult,annyira,hogy a valò èlettel meg nem is igazán foglalkoznak.
Pàr hónapot várok még aztán majd meglátom mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!