Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan koptassam le anyòst?

Figyelt kérdés

Lehet picit durván hangzik.Párommal 3 éve vagyunk együtt, de még nem költözött hozzám,fél az anyukájátòl külön élni.(22 éves)

A legtöbb program,amit közösen szeretnék csinálni vele,kudarcba fullad,mert az anyósom is mindig jönni akar,vagy ràszervez valami más programot,és párom nyilván azt választja.Már mondtam neki hogy szeretnèm,ha elszakadna picit az anyukàjàtòl.Én értem,hogy ők mindig ott voltak egymásnak,együtt vásárolgattak, stb.de most már èn vagyok a párja jò ideje és elvileg nem kislány.Az anyukájának nincsen párja,gondolom számít ez is.

2023. jún. 29. 14:50
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:

Lehet az anyukája otthon tömi a fejét. Nem tudatjuk. Vannak energiavámpír szülők és aztán nem tud mit kezdeni magával. Lehet leépítették önbizalmat?

Mennyi időre vitted nyaralni? Hogy viselkedett?

2023. jún. 29. 15:40
 22/54 anonim ***** válasza:

Az egyik autista ismerősöm nem tud belenyugodni, hogy elhagyta a felesége. Én is elég nehezen kommunikálok a férfival a furcsa dühkitörései és a tájékozódási zavarai miatt.

Térben és időben nehezen helyezi el a vállalt feladatait. Ügyvéd és egyetemi oktató.

Igyekszik összeszedni magát rendszeresen és meggyőzni a környezetét arról, hogy nincs vele semmi baj.

Tegnap végre-valahára eljutottunk oda, hogy kezdi beismerni a hiányosságait...

2023. jún. 29. 15:41
 23/54 A kérdező kommentje:

Igazából nagyon sokat vagyok náluk,jól kijövünk,az anyòssal is egyébként.

Amikor ketten vagyunk nálam,nagyon jól elvan,segít minden házimunkban, kifestettük q házat együtt stb.jòl megvagyunk.Ha nincs ott az anyukája akkor sokkal másabb egyébként.

Mondtam neki,ha nem menne el dolgozni még,azt sem bánom,csak legyen ott velem.

2023. jún. 29. 15:41
 24/54 A kérdező kommentje:
Nyaraláson szintén nem volt semmi gond,sokszor ő ment be a butikba egyedül,kérte a terméket stb.Otthon nem mer lemenni egyedül a boltba se!
2023. jún. 29. 15:43
 25/54 anonim ***** válasza:

Amúgy saját tapasztalatom anyummal hogy kedvelte mindig a barátom de azért próbált összehuszítani. Felnagyitotta a hibáit.aztan veszekedés lett belőle köztem és barátom közt. Én elmondtam a páromnak. Aztán anyum a párom előtt úgy viselkedett mintha mi se történt volna. Vagy ilyen nem lehet neki? Hogy nem mondja el neked? Kicsit gyanús ahogy írtad hogy közös programokat csinál veletek meg el is csábítja másik helyre. Sok szülő kiakarja sajátítani a gyereket. Nincs férj... Mondom én tapasztaltam ezt. És érzelmi zsarolásként éltem meg valahogy. Így nehéz önállósodni.

Vagy az van amit írtak h autista. De azért az se biztos. Furi az anyja. Miért nem hagy titeket együtt nyugton.

2023. jún. 29. 15:47
 26/54 anonim ***** válasza:

Szóval készülj fel Kérdező, hogy nem lesz egyszerű dolgod!

A 22-es szövegdobozban szereplő férfi ismerősöm felesége értelemszerűen nem hajlandó együtt élni a volt párjával.

A munkahelyén is viszonylag sűrűn küldik orvosi vizsgálatra. Nem bíznak meg benne teljesen a főnökei a szokatlan megnyilvánulásai miatt.

Nagyon érthető indoka van az egykori feleségnek is a távolmaradásra. Kiszámíthatatlan, szeszélyes viselkedés a mentális rendellenesség miatt.

Még a gyereke is idegenkedik tőle. Van szegénynek elég baja, sajnálom. Amúgy nagyon rendes ember, igyekszik minden tőle telhetőt megtenni.

Viszont akkor is embert próbáló lehet vele megélni a mindennapokat.

2023. jún. 29. 15:48
 27/54 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat!

Én sem nagyon tudom eldönteni,hogy valóban autizmussal van dolgom,vagy az anyukája manipulálja.Mondjuk èrdekes,mert nekem jòpofizik az anyós mindig,de valójában meg kibeszél,már hallottam,de nem csak velem teszi ezt,mindenkivel. Folyton változtatja az álláspontját,egyszer velem ért egyet,máskor vele,ugyanazon dologban.

Volt olyan,hogy az anyukája valaki hivatalos banki kérelmet szeretett volna írni,de megért engem,hogy írjam meg èn mert ő nem tudja.Azon ledöbbentem,hisz egy 48 éves felnőtt nőről van szó.

2023. jún. 29. 15:58
 28/54 anonim ***** válasza:
De a kérdező barátnője is hasonló? Dühkitörés, rossz időérzek stb....?
2023. jún. 29. 15:59
 29/54 A kérdező kommentje:
Most hogy ìrjàtok,valóban érdekes...mert van olyan nála,hogy délután köszön "Jòreggelt!"-el,vagy ha valamire megkérem,belém mar és kiabál...
2023. jún. 29. 16:02
 30/54 anonim ***** válasza:
Ha a veled való program meg az anyjával való program közül az utóbbit választja, akkor erősen megkérdőjelezem ennek a nőnek a szerelmét.
2023. jún. 29. 16:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!