Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan koptassam le anyòst?
Lehet picit durván hangzik.Párommal 3 éve vagyunk együtt, de még nem költözött hozzám,fél az anyukájátòl külön élni.(22 éves)
A legtöbb program,amit közösen szeretnék csinálni vele,kudarcba fullad,mert az anyósom is mindig jönni akar,vagy ràszervez valami más programot,és párom nyilván azt választja.Már mondtam neki hogy szeretnèm,ha elszakadna picit az anyukàjàtòl.Én értem,hogy ők mindig ott voltak egymásnak,együtt vásárolgattak, stb.de most már èn vagyok a párja jò ideje és elvileg nem kislány.Az anyukájának nincsen párja,gondolom számít ez is.

A 27-es válaszban eldőlt a lényeg. A 48 éves anyós meg fogja keseríteni a lánya életét ott, ahol tudja.
A 22 éves fiatal pedig hagyja magát befolyásolni teljesen.
Meg lehet próbálni a családsegítő szolgálatot, de ennek hosszabb távon - az évtizedekkel későbbi jövőben - akár gyámság alá vétel is lehet a vége!
Mármint a legrosszabb esetben.
Privátban lenne érdemes a továbbiakban leveleznem a kedves Kérdezővel, mert elég cifra dolgokat megértem az utóbbi 17 évben én is.
Többek között olyan élethelyzetek adódtak, amiket nagyon sokan el sem hinnének, hogy működőképes vagy valós dolgok. Pedig paranormális jelenségek léteznek. Saját tapasztalat!

Akkor nagy baj van anyóssal. Hasonló mint ami nekem volt anyummal. Nagyon tud manipulálni. Bogarat ültet fejbe és akkor azon agyalok, gondolom ő is. Bár nem értem miért nem akar onnan elmenekulni hozzád.
Én öszinten nem éreztem 22 évesen még hogy készen állok valakihez költözni, nem szerettem az első kapcsolataimbol senkit se úgy, igaz gusztustalanul is viselkedtek azok a pasik velem. Aztán akivel élek vele egyből tudtam...
Addig nem is láttam annyira h anyum ilyen kisajátító. Őrületbe tudott kergetni akkor is de nem jött le teljesen.
És amikor megmar karmol, milyen indokbol? Megsérted? Féltékenység? Vagy mi?

Akkor itt nagyon súlyos gondok vannak Kérdező!
Itt már csak és kizárólag hivatalból lehet segíteni. Te egymagad ehhez nagyon kevés leszel.
Teljesen tönkre fogsz menni minden értelemben, ha ezt a családot választanád. Biztosan ezt akarod?

Döntésképtelen. Határozatlan. Az anyja miatt szerintem.
Amikor elvitted nyaralni mennyi időre mentetek? Hogy viselkedett?
Amúgy az is lehet már az anyja elvárná hogy megkérd a kezét, hogy legyen gyűrű. Ezen szoktak kattogni... De persze benne van a pakliban h akkor majd az is baja lesz mert birtokolni akarja a lányát. Tervezted hogy megkéred? Persze nem esküvőre gondolok hanem csak 1 jelképes gyűrűre h fontos neked. Sokan piszkalnak emiatt. Nem tudom mi bajuk lehet...
Szeret e igazán a barátnőd?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!