Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan koptassam le anyòst?

Figyelt kérdés

Lehet picit durván hangzik.Párommal 3 éve vagyunk együtt, de még nem költözött hozzám,fél az anyukájátòl külön élni.(22 éves)

A legtöbb program,amit közösen szeretnék csinálni vele,kudarcba fullad,mert az anyósom is mindig jönni akar,vagy ràszervez valami más programot,és párom nyilván azt választja.Már mondtam neki hogy szeretnèm,ha elszakadna picit az anyukàjàtòl.Én értem,hogy ők mindig ott voltak egymásnak,együtt vásárolgattak, stb.de most már èn vagyok a párja jò ideje és elvileg nem kislány.Az anyukájának nincsen párja,gondolom számít ez is.

2023. jún. 29. 14:50
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a párodnak kell rendeznie az anyjával. Ha ő nem csinál semmit, hogy megszüntesse a helyzetet akkor te bele is rokkanhatsz, de nem lesz változás. Normális esetben ezt már megtette volna, mert neki is igénye lenne a veled kettesben töltött időre. A tettei egyelőre azt bizonyítják, hogy nincs.
2023. jún. 29. 14:52
 2/54 anonim ***** válasza:
84%
Kislány, menekülj. Találsz férfit bárhol, ez javíthatatlan állapot
2023. jún. 29. 14:52
 3/54 anonim ***** válasza:
93%
Csak a sráccal együtt tudod lekoptatni. Ha 3 év nem volt elég leválni az anyjáról, akkor már nem is fog.
2023. jún. 29. 14:53
 4/54 A kérdező kommentje:
Én vagyok a férfi,azt nem írtam:)
2023. jún. 29. 14:56
 5/54 anonim ***** válasza:
91%
Lényegtelen, hogy ki a férfi. Ugyanaz a válasz: döntsön végre a párod, hogy kivel akarja leélni az életét. Egyelőre úgy tűnik, hogy te állsz vesztésre. Itt nem anyuka a legnagyobb hunyó, hanem a barátnőd.
2023. jún. 29. 14:59
 6/54 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd mindig az anyját fogja választani, jobban jársz, ha szakítasz vele.
2023. jún. 29. 15:01
 7/54 anonim ***** válasza:
13%

Milyen nemű a párod? Mi történt a családfővel, az édesapával?

Ha annyira aggódsz a jövője miatt a kiszemeltednek, akár egyedül is elmehetsz a területileg illetékes családsegítő szolgálathoz, hogy mi lehet ennek a vége akár néhány év múlva...

Felvetheted a kiválasztottadnak, hogy meg kellene keresni ennek a félelemnek az okát.

(Nekünk hatalmas nagy szerencsénk volt, hogy jóval túl a fiatal éveken egymásra találtunk a párommal. Egymás támaszai lettünk.)

Különben én is hasonló helyzetben voltam, mint akiről a történet szól... miután meghalt mindkettőnk édesanyja, jobban fel kellett nőnünk. Úgy tűnik, hogy mindketten sikerrel fogunk járni.

Ahogy haladunk előre az időben, egyre inkább felelősséget tudunk vállalni önmagunkért és egymásért. Ki tudjuk egészíteni egymást.

Ilyen is létezik.

2023. jún. 29. 15:01
 8/54 A kérdező kommentje:
Az apukája meghalt èvekkel ezelőtt,de a szülei elváltak még akkor,mikor 3 éves volt,tehát gyakorlatilag az anyukájával nőtt fel,és a bátyjàval.
2023. jún. 29. 15:03
 9/54 anonim ***** válasza:
100%

Akkor te vagy a férfi gondolom abból, hogy azt írtad, ő nem kislány már. Csak mert általában a férfiak anyja szokott a problémásabb lenni. És te hány éves vagy? Ő dolgozik vagy tanul?

Én nő vagyok és anyummal hasonló volt a helyzet, szabadon hagyott, de sokat beleszolt a magánéletembe, nem volt neki se párja, már pár éve lett és azóta szinte alig foglalkozik velem, amikor a pasijával van alig lehet elérni.

A párom anyja pedig utál első perctől kezdve, aljasan viselkedett, ezért már nem is beszélek velük, ők se akarnak.

A párod anyukájában, ahogy nekem is volt regen, ez egy kapaszkodó szerintem, mert nincs szerelme. Még kicsi kislányának is tekinti, közös programok stb. Én amúgy jóba voltam vele, de később hogy lett párja olyan nevetségessé vállt a kontraszt. Előtte ilyen babusgatós volt, rajtam lógott, aztán már azzal jött hogy én már a barátomhoz tartozom, felnőtt vagyok.

Pedig valahogy rá kellene vennie magát hogy hozzád költözzön. Úgy ismeritek meg egymást igazán. Én idősebb voltam kicsit minr 22 mikor a páromhoz költöztem, de azonnal tudtam és akartam, próbált visszafogni anyám, de nem engedtem. Aztán meg oda is átjárt sokszor, kicsit kellemetlen volt. Ha lett volna akkor pasija tuti nem jött volna annyit. Hát mond meg a barátnődnek hogy 3 év nagyon sok idő és szereted vele akarsz élni. Amúgy én úgy gondolom hogy így pazaroljátok az értékes éveiteket mert jobban elmélyulhetne a kapcsolatotok...

2023. jún. 29. 15:04
 10/54 A kérdező kommentje:
Viszont tegyük hozzá azt is,hogy én fogadtam magántanárt,én tanultam vele munka után rengeteget az érettségire stb.az anyukája soha semmiben nem segített,sőt,amikor meghalt az apukája,örökölt majdnem 3 millát,az anyuka meg elköltötte..
2023. jún. 29. 15:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!