Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan koptassam le anyòst?
Lehet picit durván hangzik.Párommal 3 éve vagyunk együtt, de még nem költözött hozzám,fél az anyukájátòl külön élni.(22 éves)
A legtöbb program,amit közösen szeretnék csinálni vele,kudarcba fullad,mert az anyósom is mindig jönni akar,vagy ràszervez valami más programot,és párom nyilván azt választja.Már mondtam neki hogy szeretnèm,ha elszakadna picit az anyukàjàtòl.Én értem,hogy ők mindig ott voltak egymásnak,együtt vásárolgattak, stb.de most már èn vagyok a párja jò ideje és elvileg nem kislány.Az anyukájának nincsen párja,gondolom számít ez is.

Hány évvel vagy idősebb az ifjú hölgynél? Nem lehet, hogy a korkülönbség aggasztja, ha pl. több, mint 10 évvel vagy idősebb?
7-es voltam.

Ja, bocsánat! Közben megérkezett a válasz is.
Tehát 6 év. Az nem nagy korkülönbség.

Kedves utolsó!
Én is gondoltam már ilyen mentális dolgokra,hogy őszinte legyek néha olyan mint egy 10 éves kislány,máskor meg mint a korabeliek,de nagyon szeretem és jót akarok neki,mindig abban bíztam,hogy együtt sikerül majd neki picit felzárkòzni,megnyìlni a világ felé,de mostanában egyre kevesebb reményem van.

Megpróbálhatod felvetni a területileg illetékes családsegítő szolgálatnál, hogy tapasztalsz egy bizonyos élethelyzetet - érdemes-e foglalkoznod hosszabb távon ezzel a két személlyel.
De ennél lényegesebb információt valószínűleg a gyámhivatal fog majd adni. Akár meg is állapíthatják a mentális rendellenességet.
Valószínűleg autista lesz a lány. Ők magukban élik meg az életet, nem szeretnek a külvilággal kapcsolatot tartani.
Vannak ilyen ismerőseim és elég furcsán viselkednek. Szokatlanul gondolkoznak, nehezen tájékozódnak és érzelmi káoszban tengetik mindennapjaikat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!