Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan koptassam le anyòst?

Figyelt kérdés

Lehet picit durván hangzik.Párommal 3 éve vagyunk együtt, de még nem költözött hozzám,fél az anyukájátòl külön élni.(22 éves)

A legtöbb program,amit közösen szeretnék csinálni vele,kudarcba fullad,mert az anyósom is mindig jönni akar,vagy ràszervez valami más programot,és párom nyilván azt választja.Már mondtam neki hogy szeretnèm,ha elszakadna picit az anyukàjàtòl.Én értem,hogy ők mindig ott voltak egymásnak,együtt vásárolgattak, stb.de most már èn vagyok a párja jò ideje és elvileg nem kislány.Az anyukájának nincsen párja,gondolom számít ez is.

2023. jún. 29. 14:50
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:
Èn lassan 28 leszek,saját egzisztenciám van 5 éve,minden adott lenne,hogy hozzám költözzön
2023. jún. 29. 15:07
 12/54 anonim ***** válasza:
0%

Hány évvel vagy idősebb az ifjú hölgynél? Nem lehet, hogy a korkülönbség aggasztja, ha pl. több, mint 10 évvel vagy idősebb?

7-es voltam.

2023. jún. 29. 15:11
 13/54 anonim ***** válasza:
91%

Ja, bocsánat! Közben megérkezett a válasz is.

Tehát 6 év. Az nem nagy korkülönbség.

2023. jún. 29. 15:12
 14/54 A kérdező kommentje:
Egyébként nem dolgozik,most végzett a sulival,de fél még attól is,hogy munkàt vállaljon,pedig mindenben mellette állok.Akàrhànyszor felhozom neki a témát (munka,költözés) kiakad és megharagszik.
2023. jún. 29. 15:27
 15/54 anonim ***** válasza:
És ő tanul? Vagy már dolgozik? Lehet az is zavarja hogy nem tud anyagiakban beszállni?
2023. jún. 29. 15:27
 16/54 A kérdező kommentje:
Gyakorlatilag azzal telnek a napjai,hogy otthon ül és van.Telefonozik,TV-zik.Én elég sokat dolgozom és utazni is kell 4 órát oda-vissza,12 órás munka mellett,tehát van ideje bőven az anyukájával lenni,de nem is igazán beszélgetnek. Az anyukája hazamegy és telefonozik...gyakorlatilag ennyi.Én pedig idén is elvittem külföldre,otthon is kutyával szoktunk játszani a kertben nálam,kertészkedni is szoktunk mikor nálam van heti 1x általában.
2023. jún. 29. 15:31
 17/54 anonim ***** válasza:
100%
Mentális problémái lehetnek. Valószínűleg mást kell keresned helyette.
2023. jún. 29. 15:32
 18/54 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Én is gondoltam már ilyen mentális dolgokra,hogy őszinte legyek néha olyan mint egy 10 éves kislány,máskor meg mint a korabeliek,de nagyon szeretem és jót akarok neki,mindig abban bíztam,hogy együtt sikerül majd neki picit felzárkòzni,megnyìlni a világ felé,de mostanában egyre kevesebb reményem van.

2023. jún. 29. 15:34
 19/54 anonim ***** válasza:
0%

Megpróbálhatod felvetni a területileg illetékes családsegítő szolgálatnál, hogy tapasztalsz egy bizonyos élethelyzetet - érdemes-e foglalkoznod hosszabb távon ezzel a két személlyel.

De ennél lényegesebb információt valószínűleg a gyámhivatal fog majd adni. Akár meg is állapíthatják a mentális rendellenességet.

Valószínűleg autista lesz a lány. Ők magukban élik meg az életet, nem szeretnek a külvilággal kapcsolatot tartani.

Vannak ilyen ismerőseim és elég furcsán viselkednek. Szokatlanul gondolkoznak, nehezen tájékozódnak és érzelmi káoszban tengetik mindennapjaikat.

2023. jún. 29. 15:36
 20/54 anonim ***** válasza:
Egyszerre írtuk. Sajnos nagyon babusgatva lett és nehéz neki az önnállósodás. Fél ettől. Nem jó hogy megharagszik. Nem normális reakcio. Örülhetne hogy komolyan veszed, nem csak szexre kell. De gondolom ha nálad lakna és nem dolgozna ugyanott lenne mint otthon szóval nem értem miért fél. Gondolom segítenéd anyagilag. Aztán csak elmenne melózni. Milyen sürűn taliztok? Egész jó lenne elvinni hosszabb nyaralásra, mondjuk 2 hét ha lehetséges és kiderülne hogy viselkedik meg lehet rájönne hogy veled akar élni.
2023. jún. 29. 15:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!