Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan koptassam le anyòst?

Figyelt kérdés

Lehet picit durván hangzik.Párommal 3 éve vagyunk együtt, de még nem költözött hozzám,fél az anyukájátòl külön élni.(22 éves)

A legtöbb program,amit közösen szeretnék csinálni vele,kudarcba fullad,mert az anyósom is mindig jönni akar,vagy ràszervez valami más programot,és párom nyilván azt választja.Már mondtam neki hogy szeretnèm,ha elszakadna picit az anyukàjàtòl.Én értem,hogy ők mindig ott voltak egymásnak,együtt vásárolgattak, stb.de most már èn vagyok a párja jò ideje és elvileg nem kislány.Az anyukájának nincsen párja,gondolom számít ez is.

2023. jún. 29. 14:50
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:
Azóta vannak nekem is nagyobb gondjaim,hisz megìgérte,hogy költözik hozzám ebben a hónapban meg keresünk neki melót,de erre semmi.Szòval pont mostanság borultam ki,hisz ha már a menyasszonyom is meg amugy is ígérte...
2023. jún. 29. 17:08
 42/54 anonim ***** válasza:

Hú akkor ez nagyon durva. Pedig kedves vagy. Megkérted a kezét. Sajnálom...

Lehet nem akar dolgozni?...

2023. jún. 29. 17:12
 43/54 A kérdező kommentje:
Elvileg szeretne,de fèl.Nagy nehezen beismerte.Bár volt egy olyan is,hogy Lidibe szeretett volna jelentkezni,én biztattam, de az anyukája kinevette gúnyosan,hogy ő biztosan nem tudna kaszázni se.Azòta nem is nagyon akarja ezt.
2023. jún. 29. 17:14
 44/54 anonim ***** válasza:
Nagyon megszokott karmolni? Nem üt meg? Azért ez se normális. Gondolom nem csaltad meg. Nem értem mire dühöd be
2023. jún. 29. 17:15
 45/54 A kérdező kommentje:

Annyira nem,de nagyon hisztis.

Sohasem csaltam meg,nagyon szeretem.Este munka után mindig masszìrozgatom a talpàt ha ott vagyok, pedig 3kor szoktam indulni melòba,este 8kor érek oda.Szülinapjára mindig csináltatok személyre szabott tortát...(ő sosem vett egy boltit se pl)

2023. jún. 29. 17:18
 46/54 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a lidlnél is beleszólt az anyja.

Nem tetszik h ennyit se vesz neked, tortát. Szerintem te jobban szereted. Legalábbis magamból indulok ki, én is készítettem páromnak tortát vagy vettem külöblegesebbet, ajándékokat is. Igazából bármilyen tortát vehetne csak törődnek veled. Meg kis ajándékot. Gondolom akkor azt se kapsz??? Szerintem jobbat emérdemelsz, ha nem változik. Más nő meg mit meg ne adna ilyen rendes pasiért....

2023. jún. 29. 17:25
 47/54 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem feleslegesen erőlködsz!

Ha egy autistával akarsz élni, akkor tedd, de nem ajánlom. A jelek szerint az anyukával és a lányával is egyaránt baj van.

Vagy neked még nem elég az, amit eddig küzdöttél hiába...?

2023. jún. 29. 17:27
 48/54 A kérdező kommentje:
Az a nagy bajom,hogy mindig bìzom abban,hogy ez javul majd...csak elteltek èvek és attól félek,hogy még telnènek ugyanúgy tovább.
2023. jún. 29. 17:30
 49/54 anonim ***** válasza:
54%

Felhívtam már a figyelmedet - lehet, csak egyszer, bocsánat - arra, hogy elég nagy valószínűséggel EGYEDÜL(!) nem fogsz ezzel a helyzettel megbirkózni!

Ehhez már intézményesített keretek kellenek. Itt már csak és kizárólag a hivatalok fognak tudni segíteni. Hosszabb távon mindenképpen.

Menj el a területileg illetékes családsegítő szolgálathoz, akár egyedül - és ott érdeklődj, hogy mik lehetnek ilyen esetben a kilátásaid!

Sikeres döntést kívánok!

2023. jún. 29. 17:34
 50/54 anonim ***** válasza:
100%

Megértelek. Én is ragaszkodó típus vagyok, hűséges. De ha nem változtat akkor nagy a baj. Csak elpazarlod az éveid. Heti 1 találka nagyon kevés. Meg is kérted a kezét...

Nehogy elmenjen melletted a szerencse, pl találkoznál rendes lánnyal de miatta nem vagy nyitott. Én pl megbántam nagyon durván mikor pazaroltam az időm régi kapcsolatokra. Ők sem változtattak.

Valamit bizonyítania kell már hogy kellesz neki, szeret, ha nem akkor fájdalmas de nem ragadhatsz ebbe évekig még.

2023. jún. 29. 17:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!