Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzem ezt megalázónak?
Egy éve kiderült, hogy a férjem megcsalt mással, de nem botlás volt hanem bele is szeretett. Megbocsátottam neki, a nővel lezárta a dolgot. A ház, a hitel miatt tiszta lappal indultunk, meg a gyerekeink is azt hiszik a mai napig, hogy tökéletes, idilli házasságunk van. Nem akarjuk összetörni őket. A nő más városba költözött, de pár hete újra visszajött végleg.
Eladóként dolgozom és így sokszor látom. Nem sok bolt van ebben a kisvárosban, így kénytelen ide is jönni. De sose látok rajta szégyent, dühöt, semmit, csak néz egyenesen a szemembe úgy, hogy nekem kell félrenéznem. Normális hangvételben kommunikálunk, amikor szükséges.
De azt annyira nehezen nyelem le, annyira megalázónak tartom, hogy ha a visszajárója 100 Ft alatti összeg, arra mindig csak elmosolyodik és azt mondja "köszi". Vagy csak egyszerűen otthagyja a pulton.
Olyan érzést kelt bennem, hogy nesze rakd csak el azt a maradékot. Gondolom összefügg azzal, hogy mind tudjuk a férjemnek milyen érzései voltak felé irányulva.
Értitek miért megalázó ez nekem? Ti is így gondolnátok? Hogy viselkednétek a helyemben ezzel a nővel?
Már leírtuk miért de úgy látom nem akarod érteni. A csajnak van stílusa, gyakorlatilag 20 Ft-ból szétalázott mindenki előtt, te meg azon kattogsz mit kéne tenned?
Azt baszod hogy kidobod a nyomorult férjed és nem ide jössz nyígni.
Szerintem nem számít, hogy tudott rólad, mert a férjed volt az, akinek emlékeznie kellett volna, hogy hoppá, van egy feleségem. A nőre haragszol, mert a férjed hűtlen.
Amúgy teljesen átérzem a helyzeted, a megalázottságot is érzem, ha beleképzelem magam a helyedbe. De ez egy 100-as megalázottsági listán max. 20-at kapna. Azt sokkal jobban lealacsonyítónak érezném, hogy főzök, mosoka férjemre, együtt élek azzal az emberrel, aki hazudott nekem és elárult. Befeküdni mellé az ágyba? Inkább alszom a földön.
Úgyhogy lehet a nő is úgy van vele, hogy ha annak megbocsátottál, akinek a bűne nagyobb, aki hűséggel tartozott neked, akkor vele sincs problémád. Elvégre ő a változó ebben az egészben.
Az a baj, hogy azt gondolod, te nyertél mert a férjed veled maradt.
De tudat alatt érzed, hogy nem így van mert megalazó, ahogy nyájasan viselkedik veled.
Mindig az nyer, akinek a becsülete fontosabb.
Amúgy múlt héten volt egy szeretői sztori, ami hasonlított a tietekre, ott a szerető írta le, hogy a boltban dolgozó feleség úgy néz rá hogy majdnem felnyársalja a szemével. Simán lehet hogy ez a csaj volt az. :)
Az a nő éli az életét, más dugja, szabad, te meg le vagy kötve 2 gyerekkel egy hűtlen f@sz mellett.
Nincs mire irigykednie valljuk be.
"Engem csak ne sajnáljon, én maradtam kapcsolatban ő pedig mellőzve lett ha csak a végeredményt nézzük."
Na de milyen kapcsolatban.... Erre nem vágnék fel ennyire. Az meg, hogy a nő simán szét tud alázni egy kis apróval, na az sem pont arra utal, hogy deszeretve érzed magad otthon. Ámíthatod magad életed végéig is, de a helyzet attól még marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!