Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzem ezt megalázónak?
Egy éve kiderült, hogy a férjem megcsalt mással, de nem botlás volt hanem bele is szeretett. Megbocsátottam neki, a nővel lezárta a dolgot. A ház, a hitel miatt tiszta lappal indultunk, meg a gyerekeink is azt hiszik a mai napig, hogy tökéletes, idilli házasságunk van. Nem akarjuk összetörni őket. A nő más városba költözött, de pár hete újra visszajött végleg.
Eladóként dolgozom és így sokszor látom. Nem sok bolt van ebben a kisvárosban, így kénytelen ide is jönni. De sose látok rajta szégyent, dühöt, semmit, csak néz egyenesen a szemembe úgy, hogy nekem kell félrenéznem. Normális hangvételben kommunikálunk, amikor szükséges.
De azt annyira nehezen nyelem le, annyira megalázónak tartom, hogy ha a visszajárója 100 Ft alatti összeg, arra mindig csak elmosolyodik és azt mondja "köszi". Vagy csak egyszerűen otthagyja a pulton.
Olyan érzést kelt bennem, hogy nesze rakd csak el azt a maradékot. Gondolom összefügg azzal, hogy mind tudjuk a férjemnek milyen érzései voltak felé irányulva.
Értitek miért megalázó ez nekem? Ti is így gondolnátok? Hogy viselkednétek a helyemben ezzel a nővel?
Nem jogos.
A férjed alázott meg, nem a nő. A férjed, aki hűséget fogadott neked, a férjed, aki a gyerekeid apja, és ezeket mind telibesz_arva fogta magát, és félrelépett.
Az a helyzet, hogy amikor megbocsátottál a férjednek akkor ezt is belekalkulálhattad volna. Vagyis azt, hogy ugyan a gyerekek előtt ez az egész sztori el lett titkolva, de azért vannak ilyen hátulütői is a történetnek mint amik veled történtek.
Vagyis a férjed volt a szemét mert megcsalt, te meg vagy az egésznek a megalázott elszenvedője. Mert te ezt választottad. Választhattad volna a válást is. De egyébként értem hogy a hitelek, ház stb. miatt maradtál.
Ráhatásod a másik nőre ilyen szempontból nem lehet. Csak a saját életed felett dönthetsz. Erkölcsi fölényben csak akkor lehettél volna, ha páros lábbal rúgtad volna ki a férjed.... de ugye a hitelek.
Így valójában az a nő azt csinál amit akar. Maximum kereshetsz egy olyan munkahelyet ahol nem kell vele érintkezned (pl irodai munka).
Lehet, hogy más eladónak ugyanígy odaadná a visszajárót. Nem kell ebbe többet belelátni.
Abba se, hogy a szemedbe néz. Hát hova az Istenbe nézzen, miközben veled beszél? A plafonra?
Őszinte leszek, szerintem se vagy normális, hogy az aprón nyavúkolsz, amikor a férjed nem szeret téged, nem tisztel.
Mibe fogadunk, hogyha a nő zöld utat adna neki megint, akkor ismét megcsalna vele? Sőt tovább megyek:100%,hogy a férjed még mindig hűtlen hozzád, csak más szeretője/szeretői van/vannak.
Oké, a gyerekek, a hitel, de valahol mégse, mert azok a gyerekek később fogják tudni hogy az apjuk semmirekellő hányadék, te meg egy felmosórongy vagy.
Szerinted pozitívan fognak nézni arra, hogy hűtlen te meg tűröd?Utálni fognak mindkettőtöket!
A hitelt lehet külön is fizetni, gyerektartást köteles fizetni a férjed, ha nem fizeti egyiket se , akkor ott van a bíróság. A gyerekeit látogathatja nyugodtan, ha szeretné.
Te ráfogod a gyerekekre, a kölcsönre, a közösre, hogy azért nem váltál el, de ez nem igaz, azért nem tetted meg, mert nincs önbecsülésed, félsz új életet kezdeni.
Nagyon gáz, hogy felnőttlétedre a nővel foglalkozol a gyerekeid lehet!
A munkahelyemet biztosan nem cserélem le.
Amikor a férjemmel ezt az egészet átbeszéltük és a nő elköltözött, akkor nyugodtabb voltam. Láttam a férjemen, hogy ő is szenved és nem akar a gyerekeknek rosszat. Hiába ellenkeztek én élek vele és tudom, hogy szeretetet érez felém.
A nő egyébként tudott rólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!