Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzem ezt megalázónak?
Eddig csak fiúkkal voltam kapcsolatban, és lelkileg is csak hozzájuk tudok vonzódni, lányokhoz egyáltalán nem. Viszont eddig is volt egy kis gyanúm hogy a nők is izgatnak kicsit szexuálisan, de próbáltam elnyomni. Sajnos tegnap este megint fura érzés fogott el mert egyik barátnőm átjött és beszélgettünk, kérdezte csókolóztam-e már lánnyal, mondtam hogy nem és kérdezte hogy nem akarom-e kipróbálni. Először tiltakoztam, de aztán rábeszélt.Végül csókolóztunk meg simogattuk is egymást. A barátnőm nekem nyomta a melleit meg fogdosta a fenekemet és akkor már teljesen tűzbe jöttem, és megfogtam a melleit a pólója alatt, ekkor kirántotta onnan a kezeimet és idegesen mondta hogy most már elég lesz, ez már kicsit sok neki. Aztán egész este nem szólt hozzám, és haza is ment. Szörnyen kínos volt és
kellemetlen is, mert totál felizgultam és nem történt semmi. Csak nem értem, akkor minek provokál azzal hogy kipakolja a melleit és nekem dörgölőzik, ha nem szeretné? Ő hozta fel az egészet meg mászott rám és utána úgy viselkedett mintha még én akarnám erőszakolni. Ma reggel ráírtam, hogy tudunk-e találkozni és mondta hogy ma elfoglalt meg magyarázkodott, kérdeztem hogy haragszik-e, azt mondta nem, csak az neki kicsit sok volt hogy megérintettem a melleit, erre felhoztam hogy és akkor nekem ne legyen sok mikor mind a két kezével a fenekem markolászta.Erre az volt a válasz, hogy az nem olyan. Szerintem pontosan ugyanolyan.Attól tartok, hogy a barátnőm azért állított le, mert félt, hogy szex lesz. Abban a pillanatban igaz hogy legszívesebben szeretkeztem volna vele, de amikor láttam hogy ő is élvezi, nem értem miért nem lett folytatás
22/L
Elég furcsa a barátnőd viselkedése és szerintem csúnya amit művelt.Először jól felizgat utána meg leállít hogy ne???
Milyen munka ez?
Szép lett volna ha engem is leállít a barátnőm mikor már épp nyaltam...
Igen ez kicsit megalázó amit veled tett.
22/l
Megijedt, nem sok esze lehet, ha nem volt vele tisztában, hogy ez felkérés keringőre.
Ne neked legyen bűntudatod!
Ha izgatnak a lányok, próbáld ki!
Neked semmilyen formában Nincs szégyellni valód!
Talán ezt hívják úgy hetero nyelven hogy sz....rva. Elnézést hogy így fogalmaztam!
Emiatt ne kattogj,mert Ő provokált.
Nyílván azt gondoltad,hogy ő már rutinosabb ebben. Erről viszont nem te tehetsz hogy megtévesztett!
Itt pont neki kellene szégyellnie magát!
Te mindent az érzéseidre hagyatkozva tettél,s ez a fontos!
Most sajnos erre az a válaszom h a női lélek kiismerhetetlen !
Mert amikor a gatyámba nyúlva pénziszem markolássza játszik vele és ledöbben h lehúzom a sliccem ..... és felordít h megne erőszakoljam 😂
Én meg nézek h miafasz
Jézusom, a csaj biztos csak tesztnek használt, szerintem.
Én nem írtam volna rá, nyilván félnék hogy kinek mondaná el elferdítve a sztorit de tuti "haragszik" mert felizgatott és te folytattad amit elkezdett. Ez sunyi csaj, vigyázz vele..
És szerintem te ne érezd magad megalázva ..itt a hölgyeménynek kellene elszégyelnie magát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!