Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzem ezt megalázónak és jogosan vagyok sértett?
Barátommal összevesztünk délután. Nem szeret smsezni, de írtam neki. Visszairt, annyit mondott, hogy ha ő nem keres akkor úgy látja, hogy nem beszéljük meg és hepciáskodott, pedig most tényleg nem csináltam semmit, szokásához híven felkapta a vizet a semmin, és még nagyobb patália lett.
Elköszöntem 8 körül, hogy holnap beszélnünk kell.
9körül hívtam, mert meg akartam beszélni és úgy éreztem rendbe akarom hozni. Nem vette fel, majd később hívtam még egyszer, akkor se vette fel és még a telefont is kikapcsolta.
Oké, haragudjon ha úgy van és tényleg ha nem megy tovább akkor szakítson, de azért ennyibe nem néz, hogy írjon, hogy hagyjam, vagy felvegye hogy most nem akar beszélni, hanem kikapcsolja a telefont.
Ilyet sosem csináltam és úgy érzem, hogy másfél év után ilyet csinálni...
22 L
És te ezt még a pasidnak nevezed?:D ne höhögtess már ez nem kapcsolat :DD
gyerekek vagytok vagy mi?
dobd ki a fenébe az ilyet!
Jogosan haragszol,mert annyit mondhatott volna:"jól van baby, holnap megbeszéljük,most fáradt vagyok pihenek"...vagy akármi.
Az előzmények már egy más kérdés...arról nem tudunk sokat.
jogosan
ez nem egy viselkedés
ez egy otrombaság
még egy idegennel is
hát még a szerelmével
Azt írta, hogy neki elege van a veszekedésekből, szeret, de mindennek van határa.
Hangsúlyozom, MOST tényleg nem csináltam semmit, túlreagálta és megint vita lett.
23 évesen nem gondoltam volna, hogy inkább kikapcsolja a telefont.
Én ezt nem hiszen hogy jóvá lehetne tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!