Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek is volt már, hogy bugyiba ujjazott meg a barátotok? Ti nem éreztétek megalázónak?
Figyelt kérdés
Ma amikor a barátom csinálta elég rossz volt..mondtam, hogy inkább leveszem a bugyim erre azt mondta, hogy ne, mert akkor "olyan" lesz a keze és nem akarja. Egyáltalán nem volt jó érzés.. és őszintén kicsit megbánott ezzel.
17/L
2014. febr. 23. 21:55
1/18 anonim válasza:
Szégyen! De halál komolyan az.
2/18 Noydra válasza:
Mi? Befúrta a bugyit is? Vagy hogy lehet úgy MEGUJJAZNI, hogy rajtad van, áruld már el nekem? :D
3/18 anonim válasza:
nem is kellet volna engedned hogy ezek utan barmit is csinajon!
4/18 anonim válasza:
???? nem értem, akkor fölnyomta a bugyit is???
Azta r..dt..va mindenit...
5/18 A kérdező kommentje:
Igen, úgy.
2014. febr. 23. 21:59
7/18 anonim válasza:
@21:59: Pont ezt akartam én is írni...
Hova fajul ez a világ.
8/18 anonim válasza:
Én is ezt mondom,bezzeg az ilyeneknek van barátnője...
9/18 Noydra válasza:
Jóég -.-
Milyen díszkr.va barátod van neked, hogy azért rinyál, mert olyan lesz az ujja?!
Dobd ki a csába!
10/18 anonim válasza:
Ezdurva. Az ilyen nem is érdemel meg egy bnőt ha ezért rinyál...te meg majd mond neki h húzzon óvszert amikor szopod mert nem akarod h olyan legyen a szád.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!