Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most mi van velem? Éreztetek már ilyet?

Figyelt kérdés
Volt egy barátom..fél évet együtt voltunk. Már egy éve szakítottunk. Most új barátnője van(3 hónapja kb.)..én még azóta is szeretem. Minden nap sírtam miatta és senki más nem tetszett tényleg senki..most megtetszett egy fiú akit régebb óta ismertem. És egész nap gondolkozom de nem tudom mit érzek..hogy szeretem e még az volt barátom vagy már nem..egyszerűen nem érem..nem tudom mi van..tovább akarok lépni..de mi van ha még szeretem? Akkor nem akarok senkit..bármelyik fiúra gondolok sírok..de már nagyon rég voltam boldog. Szeretem még vagy csak félek továbblépni?
2014. febr. 15. 17:52
 1/2 A kérdező kommentje:
De amúgy az a fiú érzelmileg teljesen tönkre tett. Tényleg mintha meghalt volna a lelkem..depresziós voltam. Nagyon szerettem.
2014. febr. 15. 17:55
 2/2 anonim ***** válasza:
probald magad tultenni rajta,mondjuk a masik fiu segithet felejteni!
2014. febr. 15. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!