Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztetek már ti is így?
Éreztétek valaha, hogy vannak olyan lányok, akiket nem kaphattok meg, mert például nem vagyok annyira jó képűek vagy nincs olyan stílusotok?
És előfordult már olyan, hogy olyan lány érdeklődött felőletek, vagy éppen kereste bennetek a kapcsolatot, akiről ezt a legmerészebb álmaitokban sem gondoltátok volna?
(Tehát tulajdonképpen csak az önbecsülésetekkel volt baj és amiatt nem ment eddig a dolog.)
Igen gyakran éreztem már úgy hogy túl jó hozzám a lány és evégett nem kaphatom meg őt. Persze nekem elég bizarr külsőm van túlsúly miatt leginkább és emiatt em kaptam meg a lányokat. De persze azért adódtak kivételek mert sok lánnyal eltudtam jól beszélgetni és volt amikor egy olyan lány keresett engem aki egy nagyon csinos igazi bombanő volt.
Voltam már egy modell jelölt lánnyal is együtt persze csak kavartunk, csók sem volt köztünk meg semmi de ott határozottan tudom hogy én baltáztam el a dolgokat pedig nagyban lehetett volna nála esélyem csak ugye az önbizalmam akkor is a nullán volt csak nem vettem magamon észre.
Olyan viszont volt hogy egy nagyon jó nő bennem kereste a kapcsolatot, amit nem is gondoltam volna, vele azért komolyabban kavartam pár hónapos ismeretség után kattantunk egymásra. Csak a csaj olyan hogy bárkire képes rámászni aki pasiból van szóval bukott a dolog.
de igazából eddig egyáltalán nem ment a dolog mert nem volt még párkapcsolatom, kb teljesen érintetlen vagyok még és ezt így 21 évesen elég nehéz már feldolgozni, elfogadni hogy majdnem egyetlen kivétel vagyok a kortársaim közt akik így vannak ezzel.
Van ilyen, idővel tudni fogod, hogy mi az a szint, amit megkaphatsz.
Velem előfordult ilyen, de mivel tudtam, hogy a lány igényeit nem tudom kielégíteni, így bele sem fogtam, nagy csalódástól kíméltem meg magamat, cserébe viszont hosszú évekig jó barátságban voltam vele:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!