Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Éreztetek már így? BŐVEBBEN LENT!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztetek már így? BŐVEBBEN LENT!

Figyelt kérdés
Nagyon régen szexeltem...talán már több,mint 2 éve.Nagyon-nagyon hiányzik.Nem felejtettem el azt,hogy milyen érzés és az az igazság,hogy mindösszesen 1 lánnyal voltam még együtt csak,akivel szex is volt.Egy kicsit félek attól,hogy a következő lánnyal,akivel lefekszek majd nem biztos,hogy sikerülni fog egyből az izgalom miatt,amiatt,hogy túlságosan át akarom élni megint,és azt akarom,hogy nagyon jól sikerüljön és tényleg jó legyen.És nem akarom,hogy kiröhögjön,hogy esetleg nem áll fel teljesen...Nem viccelek.Komoly válaszokat szeretnék! Volt már veletek ilyen srácok? Amikor odakerültetek,hogy újra szexeltek egy lánnyal,nektek összejött? Jól alakultak a dolgok? Kérlek segítsetek! Nagyon szeretném! Köszönöm előre is! :)))

2014. jan. 21. 18:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Mivel nem váltogatom a nőket mint az alsógatyát, így a mai napig is belefutok hasonlóba, 39 évesen...
2014. jan. 21. 18:55
 2/5 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok,azt elfelejtettem
2014. jan. 21. 19:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Akivel legközelebb leszel, és több alkalom is lesz szexelni,azzal összecsiszolódsz majd.Ne aggódj szerintem.
2014. jan. 21. 19:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, összejött. Mármint izé... szóval a csaj nem volt jó, nem én (ezt mások is alátámasztották, mindkettőnk oldaláról :D). Szóval ne félj!
2014. jan. 21. 20:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. jan. 22. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!