Éreztétek már kilátástalannak az életetek (bővebben lent)?
"Éreztétek már kilátástalannak az életetek?"
Igen, sokszor. Az egész élet erről szól, örömök, sikerek, kudarcok, veszteség... és talpraállsz, majd újra valami kudarc, mélység, megint felállsz. Szokj hozzá a gondolathoz, hogy az élet valójában sajnos pont ilyen, de felül kell emelkedni ezen, és csak a szépségeit nézni.. Nálad pld. fiatal vagy, két gyönyörű egészséges gyermek anyukája. Sok-sok időd van még.. fog jönni egy újabb kapcsolat, örömök, szép évek, aztán majd megint jön valami ami ledönt a lábadról.. :( Én azt szoktam mondani, hogy semmi sem örök, csak a változás. Fel a fejjel!
Szerintem te is emlékszel még milyen fájdalmat okozott neked anyukád ezzel. Ne hagyd te is magára a gyerekeidet. Nekik anya kell, aki TE vagy.
Lehet, hogy most egy nagy gödör van az életedben, de próbálj meg arra koncentrálni amid van és ami fontos, jelenleg a gyerekeid. Ha el tudsz majd menni dolgozni, akkor már könnyebben lehet gondolkozni a főiskolán is.
Szerintem sokat segítene neked valami jó hobby. Olyan, ami nem feltétlenül költséges és kicsit kitölti az idődet, meg lefoglalja a gondolataid, hogy ne csak arra koncentrálj, hogy moyt milyen rossz. Barátaid vannak, akikre számíthatsz? Mert, ha igen, akkor járj el picit többet velük, lehet közben megismersz valakit, aki szeret és elfogad majd a gyerekekkel együtt.
Sokan, sokféleképp élünk meg nehéz időszakokat, de túl kell jutni rajta. Légy erős. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!