Mi volt az a pont, amikor úgy éreztétek, hogy pszichológusi segítségre lenne szükségetek?
Figyelt kérdés
2012. okt. 3. 11:17
1/5 anonim válasza:
ugy érzem neked arra van szükséged!
2/5 anonim válasza:
Én jártam már pszichológusnál, bár soha semmi komolyabb problémám nem volt, csak van, hogy a személyiségem fejlesztése során némely kérdéseken nem tudok átlendülni, és jó, ha az ember segítséget kér, hogy tudjon változtatni. Pszichológus véleményét kikérni nem azt jelenti, hogy dilis vagy beteg vagy, hanem azt jelenti, hogy elég bátor vagy ahhoz, hogy változtass, és nem vagy félénk szembenézni bármivel. Ezt a legtöbben nem mondhatják el magukról, és inkább cipelik a kis dolgaikat magukkal egészen a sírig. Miért kéne így tenni, ha lehet fejlődni is, és változtatni is?
3/5 anonim válasza:
Én most pont ezen gondolkozom. Paradox módon pont azért nem megyek szívesen pszichológushoz, mert elég sokat ismerek (nyilván nem hozzájuk mennék), és akiket ismerek azok emberileg egyáltalán nincsenek rendben, volt amelyikükkel komolyan elbeszélgettem már, hogy jobb lenne, ha nem ő próbálna másokon segíteni...
4/5 anonim válasza:
Omg... értem. Hát én nem ismerek sokakat. De nekem az is jó lenne, ha bárki tudna segíteni továbblépni egy-egy dologban. De hát én meg ilyeneket nem ismerek. No mindegy. Még pár ezer ft-ot rászánok, aztán ha nem, hát nem...
5/5 anonim válasza:
Akkor volt az a pont, amikor mindennap szar kedvem volt, minden nap 50x eszembe jutott hogy fel kéne kötnöm magam, és egyszerűen nem tudtam normális emberi kapcsolatokat kialakítani illetve fenntartani. Akkor mentem el hozzá, ő pedig egyúttal elküldött pszichiáterhez is, hogy könnyebben menjen a gyógyulás.
Tapasztalatból csak annyit mondanék az egésszel kapcsolatban, hogy ha úgy érzed nem használ a pszichológus, hagyd ott, és keress egy másikat. Nekem sem jött be az enyém és azóta visszaestem elég rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!