Miért pont este törnek rám a kínzó gondolatok?
Figyelt kérdés
Nemtudom hipochonder vagyok-e,de tény,h rettegek a betegségektől.Azt mondják,hogy az ilyen beteg állandóan orvoshoz jár,hát én nem.Rettegek,ha elmegyek kiderülne,hogy valami halálos betegségem van.Inkább nem megyek,mondhatnám,hat ökörrel sem tudnának elhúzni.Pedig hol itt fáj,hol ott.Minden ilyen nyavalyánál a az van bennem,gyógyíthatatlan beteg vagyok,és itt a vég 33évesen.ez így megy már 20éves korom óta,minden nap!!Ehhez párosul a pánikbetegségem,az állandó szorongás érzése.Ami a legrosszabb az az este amikor lefekszem.Borzasztó gondolatok gyötörnek.Félek hogy most halok meg.Pszichiáternél jártam,de gyógyszereket nem akarok szedni.Akkor mi lehet a megoldás,hogy nyugodtabb boldogabb életem legyen,és ne a betegségeken agyaljak mindig?2011. máj. 1. 11:27
1/6 anonim válasza:
Ha 20 éves korod óta ez megy, és most vagy 33, akkor nem volt elég 13 hosszú év, hogy meggyőződj róla, semmi bajod nincs? 13 évet leéltél azóta egészségesen, nem? Akkor mi a probléma?
Egyébként is, mitől félsz? Lehet rosszabb annál a helyzet, mint amilyen most vagy? Hogy állandóan rettegsz? Már nem azért, de ettől még igazán betegnek lenni is jobb.
Csak javulhat az állapotod a mostanihoz képest.
2/6 anonim válasza:
Ezek a pánikbetegség tünetei. Mégis csak az orvos által javasolt gyógyszereket kéne szedned.
4/6 A kérdező kommentje:
Na hát épp erről beszélek.Nem,nem volt elég még 10 év sem,hogy úgy álljak hozzá,hogy nincs bajom.Épp ez a bajom,hogy nemtudom magam meggyőzni,vagy pozítívan hozzá állni.Mindig azt érzem,ha valamat érzek,hogy ez mostmár biztos rák.Beteges...Hát épp ez az-az a betegség amit nemtudok kinőni.
2011. máj. 1. 14:28
5/6 anonim válasza:
Nekem nagyon hasonló bajom volt, pszichiáter felírt egy gyógyszert, 1 évig szedtem, már 3 éve semmi bajom. Gyógyszerek nélkül nehéz ebből kigyógyulni, neked 13 év alatt nem sikerült. Te tudod, hogy mennyire szenvedsz, és hogy mit vállalsz be a gyógyulásod érdekében.
31f
6/6 anonim válasza:
Nekem is ugyanezek a problémáim, szedjél magne b6-ot, az csak vitamin, én is azt szedem, nyugtatja az idegeket, elmúlik a szédülés meg hasonló pánikos tünetek, meg a hasi légzés is jó, ha rádtörne a roham, ez megnyugtat, nekem sokat segített, bár még én se vagyok gyógyult, de határozottan javult az állapotom. Jobbulást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!