Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miféle gondolatok járnak a...

Miféle gondolatok járnak a fejetekben a közlekedési járműveken, ha egyedül utaztok?

Figyelt kérdés

A tömegközlekedés tulajdonképpen egy elég abszurd szituáció. Szűkös helyre vagy összezárva vadidegenekkel, a nevüket sem tudod, mindenki beharapja a száját és látszólag próbálja a többieket kizárni. De vajon sikerül-e? Ti mire gondoltok ilyenkor?

Kérem, olyanok válaszoljanak, akik mentálisan épnek érzik magukat.

2011. jan. 26. 21:35
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nézelődök és az aznapi teendőkön gondolkozom vagy egy érdekes figurát a tömegközlekedésen magamban elemzem, bár őszintén szólva nem szeretem mások hibáit kitárgyalni, elemezni mert engem is zavar ez fordított esetben, így legtöbb esetben máson jár az eszem (fiúk, problémák vagy szimplán időjárás + mivel imádok főzni ezért új recepteken agyalok)
2011. jan. 26. 21:43
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Én csak simán elképzelem, hogy nem is utazom, hanem otthon vagyok, és mindjárt jobb lesz a kedvem.
2011. jan. 26. 21:48
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
bambulok. nagyon jó érzés kikapcsolni az agyam, és nem gondolni semmire.
2011. jan. 26. 22:01
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Nézek ki az ablakon, ha pl buszozok, nézem a házakat, van egy környék, ami látszik út közben, egy családi házas rész, most panelban lakok, és elképzelem milyen jó lenne ott lakni :) Kb olyan mintha sétálnék, nézelődnék, csak épp egy buszon vagyok. Meg nézegetem az embereket, ruhákat, ki miben jár, ötleteket merítek, hogy most mi a divatos viselet.

Voltam régebben fóbiás, akkor az járt a fejemben, hogy mikor szállhatok már le végre :)

2011. jan. 26. 23:26
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Több lehetőség van.

-a zene szövegére koncentrálok, amit hallgatok fülhallgatón

-összeszedem a fejemben, hogy mit kell tennem, ha odaérek a célállomásomhoz és mit kell elintéznem

-arra gondolok, mivel fogok szórakozni, ha végre haza értem

-arra, hogy de megdugnám a mellettem ülő csajt, miközben olyan helyre állok, hogy fentről belássak a ruhája alá

Az utóbbi teszi ki a gondolatok 80%át. Bár télen egy kicsit kevesebbet. Rohadt nagykabátok.

2011. jan. 27. 00:03
 6/21 anonim ***** válasza:
Metrón olvasok, fel sem nézek. Buszon, villamoson nézek ki az ablakon.
2011. jan. 27. 08:38
 7/21 anonim ***** válasza:
Ha helyi járaton közlekedem, akkor különösebben semmi. Ha helyközin, akkor zenét szoktam hallgatni, nézem a tájat és álmodozom mindenféléről, legfőképpen a jövőről.
2011. jan. 27. 18:10
 8/21 anonim ***** válasza:

- hazafele a nap eseményeit átveszem, elfele arra gondolok, mi vár rám

- álmodozok

- este, magas ülésű buszokon észrevétlenül lehet sírni

2011. jan. 27. 18:38
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Én azon szoktam gondolkodni, hogy ha a közlekedési jármű egy lakatlan szigetre juttatna minket, akkor a jelen lévő emberek közül bizonyos idő elteltével kivel lennék barátságban, kit utálnék, kivel feküdnék le, ilyesmik :)
2011. jan. 28. 13:54
 10/21 anonim ***** válasza:
Én csak a kivel feküdnék le?-re gondolok. Főleg ha van a járművön olyan (nő)személy is.
2011. jan. 29. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!