Miféle gondolatok járnak a fejetekben a közlekedési járműveken, ha egyedül utaztok?
A tömegközlekedés tulajdonképpen egy elég abszurd szituáció. Szűkös helyre vagy összezárva vadidegenekkel, a nevüket sem tudod, mindenki beharapja a száját és látszólag próbálja a többieket kizárni. De vajon sikerül-e? Ti mire gondoltok ilyenkor?
Kérem, olyanok válaszoljanak, akik mentálisan épnek érzik magukat.
Nézek ki az ablakon, ha pl buszozok, nézem a házakat, van egy környék, ami látszik út közben, egy családi házas rész, most panelban lakok, és elképzelem milyen jó lenne ott lakni :) Kb olyan mintha sétálnék, nézelődnék, csak épp egy buszon vagyok. Meg nézegetem az embereket, ruhákat, ki miben jár, ötleteket merítek, hogy most mi a divatos viselet.
Voltam régebben fóbiás, akkor az járt a fejemben, hogy mikor szállhatok már le végre :)
Több lehetőség van.
-a zene szövegére koncentrálok, amit hallgatok fülhallgatón
-összeszedem a fejemben, hogy mit kell tennem, ha odaérek a célállomásomhoz és mit kell elintéznem
-arra gondolok, mivel fogok szórakozni, ha végre haza értem
-arra, hogy de megdugnám a mellettem ülő csajt, miközben olyan helyre állok, hogy fentről belássak a ruhája alá
Az utóbbi teszi ki a gondolatok 80%át. Bár télen egy kicsit kevesebbet. Rohadt nagykabátok.
- hazafele a nap eseményeit átveszem, elfele arra gondolok, mi vár rám
- álmodozok
- este, magas ülésű buszokon észrevétlenül lehet sírni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!