Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miféle gondolatok járnak a...

Miféle gondolatok járnak a fejetekben a közlekedési járműveken, ha egyedül utaztok?

Figyelt kérdés

A tömegközlekedés tulajdonképpen egy elég abszurd szituáció. Szűkös helyre vagy összezárva vadidegenekkel, a nevüket sem tudod, mindenki beharapja a száját és látszólag próbálja a többieket kizárni. De vajon sikerül-e? Ti mire gondoltok ilyenkor?

Kérem, olyanok válaszoljanak, akik mentálisan épnek érzik magukat.

2011. jan. 26. 21:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Csak ne nézd a szemüket...Mert attól elfog a félelem...

Annyi őrület van bennük, sokukban...

2011. jan. 29. 21:51
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Elekezdek állathangokat kiadni és himbálózok a kapaszkodón. XD
2011. jan. 30. 13:01
 13/21 anonim ***** válasza:

Egyedül utazok = nincs senki más a buszon a sofőrön kívül.

-Vagy-

Én vagyok a buszsofőr,és nincs más a buszon.

Az is lehet,hogy egyedül vagy, folyik a fékolaj,beragadt a kormány és hiányzik a vészkijárat kalapács.

2011. jan. 30. 13:10
 14/21 anonim ***** válasza:

Viszont áll a busz.

Patthelyzet. o_O

2011. jan. 30. 13:11
 15/21 A kérdező kommentje:
úgy értettem, hogy egyedül,
2011. jan. 30. 14:00
 16/21 A kérdező kommentje:
hogy nincs kivel beszélgeted, ismerős, barát stb.
2011. jan. 30. 14:02
 17/21 anonim válasza:
Én arra szoktam gondolni, hogy: "úristen ez nehogy ideüljön!", annyi suttyó fejű ember van, meg kövérek és akkor meg nem férsz el, áá...
2011. jan. 30. 14:31
 18/21 anonim ***** válasza:
Arra,hogy ne legyen túl nagy tömeg,mert akkor nem tudom,hogy fogom magam átpréselni rajtuk,ha le akarok szállni,valamint arra,hogy nehogy rám jöjjön valami rosszullét vagy röhögőgörcs.Ez utóbbi sajnos megtörtént párszor,mikor "egyedül" utaztam.
2011. jan. 30. 16:30
 19/21 anonim ***** válasza:
Hát én általában arra,h ne jöjjön ellenőr,mert tuti,h olyankor kérik a bérletem amikor le akarok szállni :P és így mehetek még egy megállót. Távolságin általában azon,h mit nem tanultam meg a vizsgára/melyik koli társam ette ki a fagyasztóból vajon a kajám, vagy melyikük használta el a tusfürdőm és hogy ezen mennyire akadjak ki :) Persze e mellett az átlagosak is, h mit egyek este, mit vegyek fel a buliba, mit kell a boltban venni, milyen helyes az előttem ülő srác...
2011. jan. 30. 21:53
 20/21 anonim ***** válasza:

Ha rosszabb kedvem van és/vagy ha nem olvasok,nem alszok,

kb u.azok mint pl.otthon vagy bárhol ahol ráérek agyalni mindenen.Lehet hogy látszik rajtam,ha épp utálok mindent,a tömeget...

Gyakran a sofőrre téved a szemem(visszapillantóba is),főképp ha nem szakad meg a jármű a tömegnyomor alatt,igaz többnyire nem rájuk gondolok közben,de olyanok mint a bekapcsolt tévé valahol,odanéz mindig az ember.Megnyugtat a látványuk.

2013. júl. 14. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!