Miféle gondolatok járnak a fejetekben a közlekedési járműveken, ha egyedül utaztok?
A tömegközlekedés tulajdonképpen egy elég abszurd szituáció. Szűkös helyre vagy összezárva vadidegenekkel, a nevüket sem tudod, mindenki beharapja a száját és látszólag próbálja a többieket kizárni. De vajon sikerül-e? Ti mire gondoltok ilyenkor?
Kérem, olyanok válaszoljanak, akik mentálisan épnek érzik magukat.
Csak ne nézd a szemüket...Mert attól elfog a félelem...
Annyi őrület van bennük, sokukban...
Egyedül utazok = nincs senki más a buszon a sofőrön kívül.
-Vagy-
Én vagyok a buszsofőr,és nincs más a buszon.
Az is lehet,hogy egyedül vagy, folyik a fékolaj,beragadt a kormány és hiányzik a vészkijárat kalapács.
Viszont áll a busz.
Patthelyzet. o_O
Ha rosszabb kedvem van és/vagy ha nem olvasok,nem alszok,
kb u.azok mint pl.otthon vagy bárhol ahol ráérek agyalni mindenen.Lehet hogy látszik rajtam,ha épp utálok mindent,a tömeget...
Gyakran a sofőrre téved a szemem(visszapillantóba is),főképp ha nem szakad meg a jármű a tömegnyomor alatt,igaz többnyire nem rájuk gondolok közben,de olyanok mint a bekapcsolt tévé valahol,odanéz mindig az ember.Megnyugtat a látványuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!