Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 32 éves, súlyos depressziós...

32 éves, súlyos depressziós nő vagyok. Tönkretette az életemet a betegség. Hasonló korú férfiak, ti is éreztetek hasonlót?

Figyelt kérdés
2012. nov. 24. 20:49
 1/2 Adele Jonas ***** válasza:
56%

Nos.. Én nő vagyok, de átestem ugyanazon mint Ön. Azt ne gondolja hogy tönkre ment az élete, mert az nem segít Magán. Lélekben tegyen egy 180 fokos fordulatot és induljon el az élete felé. Rágódjon végig a félelmein, az érzelmein, analizálja mi miért történik, mi miért van, és mit lehet rajta változtatni. A pozitív gondolkodás a legfontosabb ahhoz hogy képes legyen a talpára állni és elindulni.

Nekem ez segített. Nem vagyok pszichológus, de talán mert át éltem én is, jobban tudom, és jobban ismerem ezt a betegséget mint egy pszichológus/pszichiáter. Ha bármiben tudok Önnek segíteni, nyugodtan írjon nekem üzenetet. Én örömmel veszem.

És fel a fejjel. Lássa meg a fal mögött a fényt.

Jónás Rita.

2012. nov. 27. 14:09
 2/2 anonim válasza:
Persze, nekem az egész karrieremet meg egy jónak indult hosszútávú kapcsolatomat, plusz az egész életmódomat rombolta le a betegségem. Egy hétig 3/4 részben vak is voltam, szóval tönkrement hasnyálmirigy, örök gyógyszerfüggőség, kilátástalan jövőkép, munkanélküliség volt a jutalmam..aztán fogtam magam, felkutattam a belső értékeimet, képességeket, és összeraktam az életemet, most is kb. mint a kismalac a jégen, úgy haladok, de haladok..minden betegség, meg rossz dolog megtaníthat valamire, csak magadba kell nézni, meg nem sajnáltatni magad. 7 éve történt velem, azóta sokkal előrébb vagyok, mint akkor. Semmi gyógyszerre ne számíts, meg senki segítőre, barátra, stb., csak magadra, és csak magadtól érhetsz el csodákat..
2014. júl. 24. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!