Ti is éreztetek már ilyet?
Figyelt kérdés
Olyan nem is tudom milyen érzés, nagyon nehéz megfogalmazni. Mintha nem is itt lennél, hanem csak úgy lennél, és olyan kívülállónak tűnik minden, rám jön ilyen enyhe szédülés, meg egy érzés, hogy mindjárt itt fogok összeesni és meghalni. Főleg munka közben, amikor kasszázok szokott rám jönni, de minden nap kb. Nagyon ijesztő, olyan érzésem van olyankor mintha nem is én lennék. Mi lehet ez?2012. szept. 20. 23:01
1/4 anonim válasza:
Nekem akkor fordul ez elő, ha fáradt vagyok vagy túl nagy tömeg és hangzavar van körülöttem. Ijesztő, az tény. :) Én inkább ugy fogalmaznám meg, hogy "kiesem a tudatomból", mintha az agyamból ki akarnám zárni a külvilágot.
N 23
2/4 anonim válasza:
Nekem is van néha, bár kb évente egyszer. Gyerekkoromban sűrűbben volt, csak senkit nem érdekelt. Lehet hogy ilyenkor a vérnyomás leesik, vagy felmegy, vagy vércukor szint, vagy vérszegénység, mittudomén, ezzel nem mentem még orvoshoz, annyira sokszor nem volt. De ha neked mindennap van, hát menj el házidokihoz kérdezd meg, szerintem ő tudja hogy mi ez.
4/4 anonim válasza:
deperszonalizáció... nekem is van, elég kellemetlen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!