Ti is ereztetek mar ilyet?
Talan butasag... ma rendbe tettem a dvdket, es sok talan szaz db kozott megtalaltam a parom elso eskuvojerol a dvdt.
Annyira boldognak latszott, es feltekenyseget ereztem... igen talan butasag mert az mar a mult.
Amikor talalkoztunk, mar 7 eve, megmondta hogy nem szeretne meg egyszer meghazasodni. Akkor en ezt elfogadtam, de ma megis az jutott az eszembe hogy az a lany mivel volt jobb nalam hogy neki volt eskuvoje nekem meg nem lesz soha??
Istenem,ez nagyon rossz érzés lehetett!Megmondom őszintén,hogy sajnállak.Sajnálom,ami veled történt,de ha szereted a párod,akkor egy kicsit túl kell adnod ezen az érzésen.Nem tudod,hogy miért váltak el?Azt a dvd-t miért nem dobta ki a fenébe?Vagy miért nem adta vissza a volt feleségének?
Éreztem amúgy hasonlót.
Hat azt hittem azt irjatok hogy tiszta h.lye vagyok. koszi hogy nemm.
Nekem azt mondta hogy tul fiatalok voltak (20), es kozosen dontotek el 6 ev utan hogy kulon folytatjak.
Ez szörnyű érzés!!!!
Én is sokszor érzek ilyet.. a páromék a feleségével abban a házban életek, ahol most jelenleg többnyire tartózkodunk! A páromé a ház!
Eleinte sok tárggyal, dologgal találkoztam, amiről tudtam, hogy a volt felesége tulajdona, itt hagyta, nem volt szüksége rá vagy csak tudom, hogy ezt nő vásárolta dekornak, nem férfi!
Mai napig rossz! Ha mesél történeteket és ebbe ő is benne van, azt is utálom hallgatni!!!
Viszont szerintem a papír tényleg nem fontos, nyilván látta, hogy semmivel nem volt jobb tőle az életük és már nem tartja olyan fontosnak!
A párod múltjára fölösleges féltékenynek lenned, de azt elhiszem, hogy rossz érzés volt látni a felvételt. Egy dolog tudni valamiről, és egy másik a saját szemünkkel is látni.
Esetleg újból felhozhatod az esküvő témát a párodnak (de csak ha valóban akarod, és nem pillanatnyi rövidzárlatról van szó a dvd megtekintése okán), talán azóta enyhült benne az ellenérzés. De ha továbbra sem akar újból házasodni, akkor ne bolygasd tovább, egy jól működő kapcsolat többet ér holmi lagzinál, papírdarabnál.
"az a lany mivel volt jobb nalam hogy neki volt eskuvoje nekem meg nem lesz soha??"
Váláskor a férfi jelentős vagyona a feleséghez megy,ezért
Nem talán, hanem tuti butaság. Az én jövendőbelim is elvált és egy tál popcornnal együtt néztük meg az esküvői DVD-t, eszembe nem jutna rosszul érezni magam, mert biztos vagyok a kapcsolatunkban. Kidobatni szintén nem jutna eszembe. Van önbizalmam, tudom, hogy az a házasság egy tévedés volt, a miénk pedig a legmélyebb szerelemből fakad.
Take it easy!
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!