Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal lassan 2,5 éve együtt vagyunk a dolgok köztünk soha nem voltak zökkenőmentesek .De én úgy éreztem hogy nagyon szeretjük egymást és össze tartunk. Atsegitett edesanyam elvesztésén . Ő lehet az utolsó ember aki ismerte őt. A baj ott volt..?
"Csinalja amit a szíve diktál már nem érdekel én mit szeretnék. Csak vele szeretnék lenni semmi más nem számít"
Ez elég beteged, de valsz nem fogunk most erről meggyőzni. Nem vagy túl jó állapotban, remélem, kicsit összeszeded magad.
Sajnálom,értem és megértem az érzéseidet,borzasztó nehéz egy ilyen időszakon keresztül menni!
Viszont azt látom én is,hogy ez egy halott kapcsolat,amibe kapaszkodsz.Szerintem azért függsz tőle ennyire,mert valószínűleg végig te ragaszkodtál jobban.Érezted,hogy valami nem oké,ennek ellenére küzdöttél,szeretted volna elérni a másik fél rajongását.Rossz hír:ennek természetes módon kellett volna jönnie,egyszerűen odalenni egymásért,imádni egymást.
Konzekvencia:próbáld meg külső segítséggel helyre rakni a lelkedet.Ez így sehová sem vezet,maximum erőltetsz egy olyan kapcsolatot,ahol te vagy az alárendelt fél.
Először is, ne agassunk már mindenkire nem normális, beteg, hasonló jelzőket mert olyan érzelmeket táplál és érez egy esetleges szakítás peremén ami teljesen normális.
Miért lenne valaki beteg mert az egy hét alatt míg szünetet kért a másik addig ő folyamatosan gondol rá? Ezzel alá is támasztjátok a mai világ komplett dinamikáját, azaz EQ nulla ...
Természetes reakció, ha egy esetleges szakítás vagy komolyabb hullámvölgy megrengeti valaki lelki világát, azért ha egy évek óta tartó kapcsolatról beszélgetünk akkor urambocsáss hadd érezze már magát szarul az ember... Xd ennyi érzelmi intelligencia legyen mindenkiben.
Tudom természetesen, hogy ez már messze nem a régi idők iskolája, itt már cserélik az emberek a kapcsolatokat mint a bugyogókat, de nézd az a helyzet, hogy számomra az lenne a furcsább ha valaki egy több éves kapcsolatot pár nap alatt egyről a kettőre lezár, különösebb előzmény nélkül.
Amit pedig az előző kommentek valamelyike tartalmazott: "te voltál a ragaszkodóbb" sajnos ez totálisan igaz lehet... Ebbe én is belefutottam(férfi létemre) majd dobtak egyik napról a másikra, szar érzés de ez van sajnos.
Egy dolgot valóban megtehetsz, ahogy említették már, gondolkodj el, hogy nem-e rendelkezel kapcsolatfüggő tulajdonságokkal?
Ezen érdemes lehet dolgozni, de attól, hogy ragaszkodsz valakihez és félted elveszíteni, attól még nem vagy beteg ember vagy, szimplán egy érző ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!