Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párommal lassan 2,5 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal lassan 2,5 éve együtt vagyunk a dolgok köztünk soha nem voltak zökkenőmentesek .De én úgy éreztem hogy nagyon szeretjük egymást és össze tartunk. Atsegitett edesanyam elvesztésén . Ő lehet az utolsó ember aki ismerte őt. A baj ott volt..?

Figyelt kérdés
.. hogy én korlátoztam őt. Amit nagyon bánok . 3 napja azt mondta nekem hogy 6 nap szünetet ker. Közben üzenetünk egymasnak és telefonon is beszéltünk de nem találkoztunk a hétvégén. Nagyon nehezen bírtam nélküle ezért rákérdeztem azt mondta gyűlöli a viselkedesem már nem biztos az érzéseiben. Nem biztos benne hogy szeret. Egy kicsit szeret . Megigerte hogy hétvégén eljön és együtt töltjük a hétvégét és ad egy ilyen esélyt ennek az egésznek . Ez a bizonytalanság nagyon nehéz és nagyon faj nekem. Egyre nehezebben megy. Nagyon hiányzik nem akarom őt elveszíteni . Ő a legfontosabb szamomra. Már komoly terveink voltak megkérte a kezem terveztük az össze költözést . És most nagyon próbálok optimista lenni. Mit gondoltok erről?

2023. jún. 27. 07:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
De hát nem változtál, rajta kattogsz egyfolytában, ez már beteges.
2023. jún. 27. 09:25
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
1 hét alatt nem változik meg az ember!!! Majd csak megfektet azt eldob (lehet rögtön, lehet később), vagy megpróbálja veled, de nem lesz eredménye, hiszen nem szerelmes beléd. Mit nem lehet ezen felfogni?
2023. jún. 27. 10:04
 13/27 A kérdező kommentje:
Dehát ha valaki szeret valakit és nem láthatja természetes hogy nehéz és sokat gondol rá. Persze hogy nem változik meg de el tudja dönteni a változást . És én elhataroztam .Hogy jo szeretnek lenni hozza. És változtatni magamon
2023. jún. 27. 11:02
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Igazából nem szereted te se, ha szeretnéd, akkor a kapcsolat alatt javitottal volna a helyzeten és nem most amikor már vége.
2023. jún. 27. 11:04
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy látom hogy, nagyon ragaszkodsz, ahhoz az ideához, hogy neked csak párkapcsolatban jó. És ezért nem akarod észrevenni, hogy ennek a kapcsolatnak, sajnos vége. Tudom hogy fájdalmas, de engedd el. Mindkettőtöknek ez a legjobb.
2023. jún. 27. 11:07
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Mikben korlátoztad?

Amúgy ez az a jellemhiba, ami kb soha nem oldódik meg. Max elnyomod, de az igényed megmarad rá, mert a saját önértékelési problémáidból fakad. Nálam abszolút kizáró ok, de nem ismerem a pasidat.

2023. jún. 27. 11:14
 17/27 A kérdező kommentje:
De változtatni szeretnek! Most vettem észre hogy mennyire fontos ez! Megbantam ! Beláttam hogy hibaztam !
2023. jún. 27. 11:57
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig csak üres kliséket és általánosságokat ismételgetsz.

Miben korlátoztad, mi zavarta, mik a konkrét lépések, amiken keresztül tudsz változtatni, stb..?

2023. jún. 27. 12:01
 19/27 A kérdező kommentje:
Hat hogy nem hivom fel annyiszor , hogy legyen ideje a barátaira . Tiszteletben tartom a döntését. Ha eljön nem veszekszem vele. Ezeket gondolom az első lépésnek
2023. jún. 27. 13:43
 20/27 anonim ***** válasza:

De ez nem válasz, hogy "nem veszekszem vele". Fel kell tárnod, hogy eddig MIN veszekedtél, azt mi váltotta ki belőled, mitől lenne ezután más...

Komolyan, mintha direkt nem értenéd. Egy kapcsolat megmentése (pláne, hogy a jelek szerint a pasi már el is engedné) magyon nem ennyiből áll, hogy elhatározom, hogy há' mostantól jó leszek, becsszó. Anélkül, hogy felmérnéd, mi a problémák gyökere.

2023. jún. 27. 13:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!