Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél ha a párod így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha a párod így beszélne veled 3 év után?

Figyelt kérdés

Van közös gyermek is rögtön írom.

Mostanaban minden pici dolgon felhuzza magát.

Rohangal a gyerek, mi van a szájában - megfullad, idegesíti minden.

Ma már odáig jutottunk hogy a kislány felkeltette délutáni alvasabol (szabadnapos, de egyszer nem kel fel hozzá az éjszaka, szóval a fáradt max ma én lehettem csak) és üvöltött velünk hogy nem lehet melletetek pihenni menjetek a f@szba hirtelen úgy lesokkolodtam hogy köpni - nyelni nem tudtam. Majd elkezdtem kiosztani hogy mit képzel magáról itt ma pihenni max nekem lehetett volna lof@szt nem csinált egész nap csak netezett majd azt mondta idézem : kussoljal már mert szájba verlek.

Mindezt a lányunk füle hallatára.

Majd lenyűgözött egy fél óra után és mintha mi sem történt volna jött, puszilt, ne haragudj mintha ezzel ellene ez intézve.

Persze nem volt aztan egész nap vagy nem szóltunk egymáshoz vagy beszéltem hozzá hogy mi a baja mondja el, beszéljük meg, változtassunk (meg én könyörgök neki, hát nem is vagyok normális....!) vagy néha visszaszolt norlamisan vagy semmit. Úgy feküdtünk le hogy se puszi se semmi. És mondom nem 1x esett már így nekem de ez a mai volt a legdurvabb.

Mit tegyek??

2023. jún. 19. 22:12
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%
Honnan jöttél rá, hogy troll? ^^
2023. jún. 20. 22:06
 42/42 anonim ***** válasza:
79%

Lehet, hogy a kerdezo troll, igazabol nem lenyeges, mert mint azt itt, a hozzaszolasokbol is lathattuk, sajnos meg most is, hogy 2023-at irunk tele a vilag olyan emberekkel, akik szerint a nok masodrendu lenyek. Ugye magatol ertetodonek tunhetne azt gondolni, hogy ezen emberek nagy reszet ferfiak teszik ki, de a legnagyobb szomorusagomra rengeteg no is igy gondolja.

Egyszerre duhito es elkeserito helyzet.

Valahogy mindig oda lyukadunk ki, hogy:

- ha a ferfi raordit a nore = no provokalta ki.

- ha a no visszaszol vagy visszaordit = huzogatja az alvo oroszlan bajszat, provokalja a pasit

- ha a ferfi pihenni szeretne, az teljesen rendben van, hiszen 8 ora melo utan ez neki JAR.

- ha a no szeretne maganak par szabad orat a non-stop keszenlet mellett, akkor o egy semmirekello eleskodo es hazisarkany szerelemgyereke, aki nem hagyja, hogy az Ura lyukat fingjon a kanapeba a tv elott tespedve.

- na es persze minden egyes no feminaci es ferfigyulolo, aki nem nyalja fenyesre Ofelsege szoros segglyukat.

Szoval a konkluziot igy is, ugy is le lehet vonni sajnos.

2023. jún. 20. 23:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!