Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennel, ha a párod egy masik nővel beszélne ki téged, es mindent az ő tanácsai alapján tenne?
Beszélgess el vele minél előbb hogy ez nem normális!! És nem a másikkal vagy együtt!!
Viszont ha ennyire tanácstalan veled/nem tud kezelni hogy ehez huzamosabban be kell vonni akkor van egy szomorú hírem....
Azt tisztáznám vele, hogy ő hogyan képzeli el, hogy kell kinéznie egy párkapcsolatnak és hogy tulajdonképp kivel is van ő együtt?
Azért nem kell velem lenni, hogy közben a pálya szélén melegítsen a szerető és akkor pattintson ki, mikor már tuti megvan az új nő.
Én szakítottam vele, mert szerintem ezzel engem aláz meg és semmibe vesz, mint társat.
Köszi, akkor menjen a másikhoz.
Én a másik oldalon voltam, rólam azt hitte hogy ezt teszem és semmibe veszem holott egyrészt nem beszéltem ki, másrészt meg minden időm rá szenteltem és nem is beszélgettem azzal akivel gondolta. 🙂
Nyilván más amikor konkrétan ez megvan, arra én is azt mondanám hogy saját döntései kellene legyenek vagy tipli...
Eloszor bevallotta mar tagadja..
Sőt leüvölti a fejem, ha szóba merem hozni, kozbe ott vihancol a telojaval, középkorú férfi letére..
Viszont az én dolgaimról, mindent kibeszélnek.
Baleset ert nemreg, meg a kezem is lefenykepzte, es kapta a tanácsot, hogy mit tegyen.
Nagy szerelem az övék, ugy gondolom én kiszállok belőle.
Majd megbanja..
Nagyon biztonsagba erzi magat mellettem, és kellően naivnak hisz..
Annak örül, hogy mindenkit manipulál.
Nem is fogom.
Most gondolkodom, a dolgqin..
Nekem szinte semmit sem mesel, jelszóval nem tartozik rám.
Bezzeg az en dolgaim, anyagi helyzetem, mindenből hirt csinal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!