Mit tennél, ha 20 éven át barátnőd egyszercsak tilt mindenhonnan, elérhetetlen, nem akar veled beszélni?
A 20 éves barátságból is jön, hogy ha huszonéves barátság ( esküvői tanúja voltam) akkor már 40 körüliek vagyunk. Hiába az életkor, mégsem tudom.;(
Konfliktusunk,amiről tudnék, sértődés nem volt.
Egyik napról a másikra tiltott mindenhonnan,nem érem el, nem keres.
Nincs baja ( betegség pld), kolléganőm ránézett a mindenkinek publikus profiljára, naponta posztol.
2 nő. No leszbi, homobi. Heterók férjekkel.
Qva fontos infó volt :D
Mi lenne, ha ráállítanád a közös ismerőst, hogy finoman puhatolja ki??? Mi ezt honnan tudjuk? Itt csak annyi magyarázatot fogsz kapni, hogy a nő egy hisztis p*csa. 🤷
Inkább bejelentem a bunkó válaszokat most már, mert elég volt az ilyen 09:04 félékből.
Kérdező, én is csináltam ilyet, hogy miért?
Gyerekkori sérelem, amiket ezek az idézőjeles barátok nem láttak.
Csak űzték, és én voltam a lelki kukaláda.
Illetve egy bizonyos kor után már valóban csak az van, hogy csakis a család, szűk körben, mert valahogy egyre nehezebb befogadni a külső ingereket.
Változik az ember, valakinek fontos a lelki harmónia.
Illetve facebook......eléggé felszínre hozza a valódi személyiségét a régen barátoknak hitt embereknek....emiatt is jópár régi "barátot" töröltem.
Most már hamar kiderül, ki a konzervatív, sznob, liberális, magamutogató, blablabla, stb...
"én is csináltam ilyet"
LOL! És én vagyok a bunkó 😅 Épeszű ember ilyet nem művel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!