Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha a párod így beszélne veled 3 év után?
Van közös gyermek is rögtön írom.
Mostanaban minden pici dolgon felhuzza magát.
Rohangal a gyerek, mi van a szájában - megfullad, idegesíti minden.
Ma már odáig jutottunk hogy a kislány felkeltette délutáni alvasabol (szabadnapos, de egyszer nem kel fel hozzá az éjszaka, szóval a fáradt max ma én lehettem csak) és üvöltött velünk hogy nem lehet melletetek pihenni menjetek a f@szba hirtelen úgy lesokkolodtam hogy köpni - nyelni nem tudtam. Majd elkezdtem kiosztani hogy mit képzel magáról itt ma pihenni max nekem lehetett volna lof@szt nem csinált egész nap csak netezett majd azt mondta idézem : kussoljal már mert szájba verlek.
Mindezt a lányunk füle hallatára.
Majd lenyűgözött egy fél óra után és mintha mi sem történt volna jött, puszilt, ne haragudj mintha ezzel ellene ez intézve.
Persze nem volt aztan egész nap vagy nem szóltunk egymáshoz vagy beszéltem hozzá hogy mi a baja mondja el, beszéljük meg, változtassunk (meg én könyörgök neki, hát nem is vagyok normális....!) vagy néha visszaszolt norlamisan vagy semmit. Úgy feküdtünk le hogy se puszi se semmi. És mondom nem 1x esett már így nekem de ez a mai volt a legdurvabb.
Mit tegyek??
Nem forgattam ki, szó szerint ezt írtad: "zárd be a kacsód, ne provokáld." Meg ezt: "neki nem kéne leállnia vele veszekedni, még tovább szítani a tüzet, hanem otthagyni, vagy hallgatni míg megnyugszik"
Ez most ténylegibül írod vagy csak trollkodsz? Gyakorolj már egy kis empátiát. Az lenne a boldog házasság titka,hogy kussolunk, amikor a másik azt üvölti, szétveri a fejünket, mert ő nem tud aludni? Ráadásul jelen esetben a saját gyerekével is az ordított. Még szép, hogy visszaszól az anya, ki a tököm lenne ez a barom, hogy neki nem lehet visszaszólni? Pont azért engedi meg ezt magának, mert nem egy olyannal van, mint én. Tőlem kapna olyat, hogy nem lenne kedve játszani a fejét többet.
Tőled kapna, persze, aztán ha tényleg agresszív állat, olyat odacsapna ő neked, hogy a fal adná a másikat... Ez aztán hasznos tanács volt. :D
Azért kellene bezárnia a lepénylesőjét, mert az a hülye f@sz dögleni akart! Ő meg ott volt a gyerekkel ahelyett, hogy elment volna vele valahová.
Miután a kérdező osztotta ki azután mondta azt, hogy qssoljon, mert szájba veri! Nem állítom, hogy helyesen tette még egy qrva szóval se, de a kérdezőnek nem kéne direkt idegesíteni se, vagy még jobban, mint van hergelni se!
Az erőszak erőszakot szül és a veszekedés veszekedést eredményez, te még ezt nem hallottad? Minek húzogatná az oroszlán bajszát fölöslegesen? Én ezt nem értem. :D
Nem az a boldog kapcsolat titka, hogy csicska vagy, vagy csendben maradj, de az nrm jelenti azt, hogy te neki állsz vele vitázni se hanem befogod, otthagyod míg lenyugszik, vagy megpróbálod megnyugtatni, nem azt, hogy kiosztod, mint a kérdező, vagy:
"Tőlem kapna olyat, hogy nem lenne kedve játszani a fejét többet."
Komolyan mondom, te még rosszabb vagy, mint a kérdező. :D
"Első" osztályú tanácsal láttad el ám. (#smh)
És igen kiforgatod csűröd-csavarod a szavaim, mert ezt írtam:
"Mint írtam, ülj le vele beszélgetni normális hangnemben, hogy mi a baja, neked mi nem tetszik."
És ezt is írtam:
"Ha nem teszi meg, nem segítőkész, akkor mond meg neki, hogy ez így tovább nem mehet, szükséged van rá, hogy kivegye a részét mindenből, de hogyha melletted van legtöbbször, akkor inkább zárd be a kacsód, ne provokáld."
HA SEGÍT NEKI LEGTÖBBSZÖR akkor ne járjon a szája, hagyja pihenni, vagy ajánlja fel, hogy együtt menjenek valahová a szabadba, kérje meg, hogy ő vigye valahová a kicsit, foglalkozzon vele, mert le szeretne pihenni.
Meg lehet oldani a szituációt hideg fejjel, türelemmel, kompromisszummokkal és toleranciával.
A veszekedés, sem a verekedés egyik fél részéről sem megoldás!
Hát persze, hogy én vagyok az eltorzult látású, a beteg, te meg a hasonló gondolkodású nők meg "okosak, nagyon érettek" mindent tudtok információk megosztása nélkül is. :D
Az is rendben van ezek szerint szerintetek, hogy a nő megüti a párját és az is, hogy a kérdező mivel nő, ő csakis bűntelen. Ő még véletlenül sem kötött belé a párjába (nem tegnap) hanem valamikor (pl. a múlt héten, vagy azelőtt) és azért nem mehet kettőjük között a feszkó, mert az ő keze is benne van rendesen.
Te is aztán adtál tanácsot, szintén csak velem törődsz, ahelyett, hogy a kérdezőt látnád el értékes válasszal. :D
Érdekes én velem vagytok el foglalva, de vele nem, csak annyit tudtok írni, hogy a férfi a hibás és én vagyok a hülye. :D
Na nem gond, nem az én életem, nem az én gyerekem igazatok van, kár volt írni valamit, mert ő úgyse fog elköltözni, sem megbeszélni a dolgokat a partnerével, inkább tovább folytatja a háborúzást.
Sok boldogságot kérdező és nektek is ti nagyon okos nők, akik valójában férfigyűlölők, feminácik!
Peace. :)
(Nyugodtan írjatok még nekem, ha akartok, pomtozzatok is le, nem zavar.)
Végig sem olvasom ezt az óvodai hajtépős, egymásra mutogatós marhaságot.
Borzalmasan vagyunk mi nőtársak egymással is, valljuk be.
A vitaforumot ezennel lezártam.
Szép estét mindenkinek!
Sz'al nem is igaz a sztori.
Na szép, az ember meg segíteni akar. Hát mit ne mondjak kérdező nem vagy százas.
A #2 vagyok. Mondtam hogy ez csak egy jólismert troll. De jól dolgozik mert szépen egymásnak ugrottatok a semmiért az utolsó oldalakon.
Az ilyet csak egy picit kell megpiszkálni és egyből kijön belőle az állat, pontosabban az incel állat (#35). Mindenki láthatja hogy nem nő hanem csak egy provokátor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!