Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél ha a párod így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha a párod így beszélne veled 3 év után?

Figyelt kérdés

Van közös gyermek is rögtön írom.

Mostanaban minden pici dolgon felhuzza magát.

Rohangal a gyerek, mi van a szájában - megfullad, idegesíti minden.

Ma már odáig jutottunk hogy a kislány felkeltette délutáni alvasabol (szabadnapos, de egyszer nem kel fel hozzá az éjszaka, szóval a fáradt max ma én lehettem csak) és üvöltött velünk hogy nem lehet melletetek pihenni menjetek a f@szba hirtelen úgy lesokkolodtam hogy köpni - nyelni nem tudtam. Majd elkezdtem kiosztani hogy mit képzel magáról itt ma pihenni max nekem lehetett volna lof@szt nem csinált egész nap csak netezett majd azt mondta idézem : kussoljal már mert szájba verlek.

Mindezt a lányunk füle hallatára.

Majd lenyűgözött egy fél óra után és mintha mi sem történt volna jött, puszilt, ne haragudj mintha ezzel ellene ez intézve.

Persze nem volt aztan egész nap vagy nem szóltunk egymáshoz vagy beszéltem hozzá hogy mi a baja mondja el, beszéljük meg, változtassunk (meg én könyörgök neki, hát nem is vagyok normális....!) vagy néha visszaszolt norlamisan vagy semmit. Úgy feküdtünk le hogy se puszi se semmi. És mondom nem 1x esett már így nekem de ez a mai volt a legdurvabb.

Mit tegyek??

2023. jún. 19. 22:12
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
80%

Kerdezo, az nem opcio, hogy beadod a gyereket bolcsibe, te pedig visszamesz dolgozni? Nyilvan nem a legkenyelmesebb megoldas, de neked es a gyereknek is lenyegesen jobb, mint egy idozitett bomba mellett elni.

15, 17, 19

Valoban elofordul, hogy az ember sz.arul reagal bizonyos dolgokra, en tudom a legjobban, mert korabban nagyon durvan felhuztam magam sok mindenen es sok ev munkajaba es egy pszichologus es pszichiater parosaba kerult, hogy a tulnyomo reszet magam mogott tudjam. Ezt csak azert osztom meg veletek, hogy lassatok, nem a levegobe beszelek. Konkretan csodanak tartom, hogy velem maradt a ferjem abban az idoszakban.No de visszaterve a kerdeshez, azt szerettem volna nektek mondani, hogy a letezo legaljasabb dolog olyan emberekbe rugni, akik teljes mertekben ki vannak szolgaltatva a bantalmazo felnek. Raadasul kis hazankban altalanossagban veve egy anyanak meg fel szabadnapja sincs, annyi sem, amennyi a ferjenek jut, mert konkretan 0-24-ben keszenletben kell allnia a gyerek miatt, emellett pedig o viszi a haztartast, intezi a dolgokat, foz stb. Ha valakinek lenne oka kifakadni es tanyerdobalasba kezdeni, az pont a kerdezo es nem ez a "joember."

2023. jún. 20. 00:50
 22/42 anonim ***** válasza:
3%
Anyukád egy szobás lakásban lakik...nem mész haza, mert 4en egy szobába? Ezek szerint van még egy gyerek is más pasitól?
2023. jún. 20. 03:07
 23/42 A kérdező kommentje:
Jézus utolsó... Nem. Neki is van elettarsa. Plusz egy fő így jön ki a matek.
2023. jún. 20. 10:06
 24/42 A kérdező kommentje:

Aki azt írja hagyjam pihenni meg vigyem ki a gyereket sétálni amíg alszik olvasta végig a mondandóm??

NEM (!!!) dolgozott tegnap és hétvége is volt azaz 3 napja pihen!!!!!

2023. jún. 20. 10:07
 25/42 anonim ***** válasza:
0%

Oké kérdező, de abban, hogy pihen ki a hibás? Ki nem szabta meg a határokat? O csak azt teszi, amit megengedhet magának! Azon kívül attól, hogy 3 szabadnapja van attól még simán ki lehet merülve. Hiszen hétről hétre dolgozik, gondolom van túlóra is.

Te a kicsi előtt nem dolgoztál, vagy mi? Nem érezted, hogy hiába a szabadnap, akkor is kutyástul ki vagy fáradva?

Az a baj veled, hogy az ő oldalát nem nézed, nem vagy rá tekintettel még egy kicsit se!

Más anya egyedül nevel 3-4 gyereket és ja el van fáradva, de nem nyafog, hanem neveli, mert az ő gyerekei és mellette dolgozik, főz, moss.

Te szerinted mi lesz hogyha nagyobb lesz a lányod és oviba, iskolába fog járni? Elmész vissza dolgozni feltételezhetően és amikor hazatérsz megfőzol, kitakarítasz, a lanyoddal foglalkozol. Nincs megállás addig míg nem nő fel a gyereked, sőt még utána is bármiben segítesz a gyermekednek, pl. nagyszülő leszel és akkor az unokára vigyázol párszor.

Előbb kellett volna gondolkodni, hogyha nem bírod, nem vagy tisztában a gyerekneveléssel, azzal amivel jár, akkor inkább nem vállalsz gyereket.

Ne adj isten valami baja lenne a párodnak, akkor őt is ápolnod kell, vagy ha meghal, esetleg elhagy, akkor is neked kell a gyereked mellett lenni!

Mint írtam, ülj le vele beszélgetni normális hangnemben, hogy mi a baja, neked mi nem tetszik.

Azt egyébként egyáltalán nem írtad, hogy segít-e a háztartásban, elinteznivalokban, csak hibáztatod.

Neked nem ő a fő probléma, hanem a gyereked, mert rájöttél, hogy nem könnyű nevelni és mellette mindent csinálni.

Azt sem írtad, hogy a gyerekkel foglalkozik-e, megfürdeti-e, kiviszi-e stb.

Ha nem teszi meg, nem segítőkész, akkor mond meg neki, hogy ez így tovább nem mehet, szükséged van rá, hogy kivegye a részét mindenből, de hogyha melletted van legtöbbször, akkor inkább zárd be a kacsód, ne provokáld.

Azt éred el, hogy kivág, mint a macskát kakilni, szeretőt keress és szintén kidob, vagy rosszabb esetben kapsz!

Én nem hiszem el, hogy te ártatlan vagy, mint a frissen lehullott hó. Tök agresszívan nyilatkozol, csak a te sérelmeiddel foglalkozol és az azt jelzi, hogy te sem vagy bűntelen, hiába fogsz rá mindent az égvilágon.

Különben, ha tényleg semmirekellő, akkor meg el lehet költözni, amit nem tudsz, nem akarsz, akkor vagy qssolj, vagy békésen, csendesen beszélgess el vele.

2023. jún. 20. 10:35
 26/42 anonim ***** válasza:
83%
#25 Ti férfiak nagyon könnyen pofáztok, csak megcsináljátok a gyereket, ha baj van meg a másik arcába vágjátok, hogy ha nem tetszik valami menjen el a gyerekkel, de úgy sem tud, szóval maradjon csöndben. Az meg kész vicc, hogy egy nőnek "nincs megállás", de az rendben, ha a semmirekellő férfi 3 napja döglik. És ne, ne maradjon csendben a kérdező, mert normális férfi a kutyájával nem beszél úgy, mint ez a pasi. Egyelőre azt a gyereket ketten csinálták.
2023. jún. 20. 12:00
 27/42 anonim ***** válasza:
6%

#26:

Nagyon sajnálom, de nem jól tippeltél, nő vagyok, csak nem vagyok férfigyűlölő, mint te. :D

Egy betűt nem írtam arról, hogy ne beszéljen vele, hogy ne mondja neki, hogy változtasson, HA A FÉRFI SEMMIBEN SEM SEGÍT! De nem tudjuk, mert nem írta egyáltalán, hogy segít, vagy se, úgyhogy nem fogok a témához úgy hozzáállni, mint pl.te.

Elnézést, hogy az egyenrangú kapcsolat híve vagyok és nem védelmezem a kérdezőt csak azért, mert nőitársam. :D

Világosan le van írva, hogyha nem társa a férfi semmiben, akkor ne engedje tovább, hogy csak fekszik munka után! Viszont ha az a férfi támogatja, akkor inkább tartson önkritikát és lássa be, hogy ő sem tökéletes. Ha ő direkt provokálja, nem képes qssban maradni a férfi meg megelégeli, hogy folyamat csak neheztel rá, akkor ne csodálkozzon, hogy beszól neki, akkor se, ha el van fáradva és nem hunyhassa le a szemét még 5 percre se, vagy azzal nyaggatja, hogy éjszaka nem kel fel a lányához holott dolgozik. Talán hogyha nem uszítaná maga ellen, akkor nem lenne vita és sokkal többet besegítene!

Kettőn áll a vásár!

Ám ha lusta disznó, akkor húzzon el onnan, ezt is írtam! Ő nem tud, nem akar elkoltozni, arról már nem tehet senki csakis ő!

2023. jún. 20. 12:11
 28/42 anonim ***** válasza:
0%
(*Ám ha lusta disznó és változni se akar a férfi, akkor húzzon el...)
2023. jún. 20. 12:16
 29/42 anonim ***** válasza:
79%
#28 A gyerek felkeltette az apát, erre az elkezdett velük üvöltözni, hogy menjenek a faszba, aztán meg megfenyegette a nőt, hogy szájba veri. Erre te azt írod, hogy a gyerek meg az anya a hibás, mert provokálták. Nem én vagyok férfigyűlölő drágám, te vagy nőgyűlölő.
2023. jún. 20. 12:42
 30/42 anonim ***** válasza:
10%

Nem azt írtam, miért forgatod ki a szavaim? Le van írva, olvasd vissza, hogy qrvára nem volt szép tőle, hogy úgy beszélt vele, DE ha már mérges, akkor miért kell kiosztani?

Miért nem vitte valahová máshová azt a gyereket? Vagy miért nem szólt neki már akkor amikor csak netezett egész nap, hogy kelljen fel és mossogasson már el, vagy valami? Mindkettő hibás, ezt írom!

Elolvastad, hogy mit írt a kérdező? Azt írta, hogy neki van joga lepihenni, mert éjszakázik! Oké, ez rendben van, de akkor miért nem szólt neki hamarébb szépen a vita előtt, hogy pihenni szeretne? Azért, mert fél tőle? Hagyja el!

Azt írta nem ez az első eset, mire vár? Feltüntettem, hogyha ilyen komoly, súlyos a probléma, akkor inkább nyomorogjon az anyjánál! Azt írta, hogy nem megy. Akkor mit írjak erre? Csak azt, hogy akkor vezesse rá szépen elmondva, hogy álljon mellette.

Egyébként még mindig nincs megjegyezve a kérdező által, hogy az a férfi tényleg csak döglik, vagy se! Azt se, hogy milyen munkát végez, az se, hogy a kicsi körül segít-e, foglalkozik-e vele.

Akkor minek állsz le védelmezni, meg én belém kötni? Miért nem írsz neki tanácsot?

Még mindig a lehetőségek között van, hogy kicsúszott a száján sajnos és az, hogy nem bír az idegeivel se az egyik se a másik miközben gyerekük van. A kérdező se különb, mert a gyereknek bár az apja dühös, neki nem kéne leállnia vele veszekedni, még tovább szítani a tüzet, hanem otthagyni, vagy hallgatni míg megnyugszik!

Más szoba amúgy nem létezik, ahol a gyerek eljátszik, kivinni, nsgymamához elvinni meg van tiltva, vagy mi?

Mi lesz vele, hogyha az anyjához megy, albérletbe megy és ott is csak magára számíthat, ha a párja tényleg nem hajlandó semmire? Ott is magára lesz utalva, ugye?

HA még egyszer írom (feltételes mód) nem olyan feszültséggel teli a kettőjük kapcsolata, (azt írta első durva szituáció) nem henyél nap mint nap a partnere, akkor javítani lehet a helyzeten, akkor is lehet, hogyha nem pattog, nem kiabál, hanem szépen nyugisan megegyeznek, hogy többet segítsen.

Egyedül akkor nem lehet jobbá varázsolni az egészet, ha se ő, se a párja nem hajlandó rá, vagy az egyik.

Ez nem nőigyűlölet, ez opciók kifejtése, semmi más, te ugrálsz és lehordod a férfit mindennek miközben nem vagy tisztában nagyon sok ténnyel mivel nem írta le a kérdező. Könnyű az egyikre fogni, eléggé kár, hogy mégcsak fel sem merült benned, hogy TALÁN mindkettő hibás, hogy ide jutottak és értelmes tanácsot se adtál neki.

2023. jún. 20. 13:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!