Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet túlszeretni valakit?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Eddig mindig arra vágytam, hogy valaki szeressen annyira, hogy szinte még a csillagokat is lehozná nekem.

Nos; most megtalált “álmaim pasija” de valahogy mégsem érzem jól magam. Külsőre pont olyan aki illik hozzám és a stílusa is tetszik.

Viszonylag hamar jött az életembe, 2 éves kapcsolatom lezáràsa után egy hónappal. Sosem csináltam ilyet eddig mindig vártam egy évet legalább szakítás után. Na ez a fiú konkrétan túlszeret engem és kezdek frusztrált lenni miatta. :( Szeretem én is de ezzel, hogy állandóan velem szeretne lenni, aludni, csókolgat , bújik .. nem tudom kezelni a dolgot. Inkàbb idegesít mintsem tetszik.

Előző kapcsolatomban(taimban) ezeket hiányoltam, utóbbiba sokszor sírtam is, hogy nem kapok elég szeretetet. Most meg… ahh. Amúgy fiatalabb mint én..

szakítani nem szeretnék mivel szeretem én is. Most beszéltem vele, hogy kicsit lassítson ( amúgy 2 hónapos kapcsolat) mert picit sok nekem..

Volt már így valaki ? Esetleg attól is lehet, hogy eddig csak “szar kapcsolataim voltak”? Rendben lesz ez? Vagy csak időhúzás?

2023. jún. 19. 16:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha lehetne, akkor isten már mindenkit túlszeretett volna.
2023. jún. 20. 08:04
 12/14 anonim ***** válasza:
11-engem kicsit túlszerethetne Isten, mert eddig nem erőltette meg magát.
2023. jún. 20. 09:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Bárcsak találnék olyan fiut aki tul szeret én nagyon igénylem én is tul szerető tipus vagyok pont olyan amit leírtál
2024. febr. 10. 22:39
 14/14 anonim ***** válasza:
13-elmeletben a kérdező is erre vágyott, gyakorlatban meg mégsem élvezi.
2024. febr. 11. 08:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!