Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most ezzel mit kezdek? Mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezzel mit kezdek? Mi a f@sz baja van?

Figyelt kérdés

Barátommal egész hétvégén együtt voltunk, nagyon jól éreztük magunkat együtt aludtunk, szeretkeztünk is jó volt minden. Most, hogy kezdődne a hét elkezdett bunkózni mert, hogy én nem értek semmihez meg nem tudok semmit stb. Meg, hogy annyi eszem van amennyi látszik tehát tiszta rondaságokat írt csak azért mert oda egettem kicsit a kajáját, mert én ilyen meg olyan kib@szottul kicsesztem vele. Meg hogy pont ilyenkor amikor reggel megy melóba. Tényleg nem szándékosan csináltam miért is tenném ő hagyta ott a kajáját és még lettem kérve hogy kevergessem meg ha kész szedjem le aztán mindenki ott kotonozott alig fértem hozzá. Meg azt írta, hogy ilyen barátnőm van én meg nyugodtan egyem otthon a kajámat ő meg éhen döglik és reggel hajnalba mehet dolgozni.. Nagyon sajnálom tényleg de ezt már nem lehet vissza csinálni. Mindig ideges ha el van rontva a kajája de nagyon rosszul estek ezek a szövegek:(

Nem tudom, hogy mi lesz ezek után mindenkivel ilyen szokott lenni amikor ideges de azért mégis sz@r volt. Meg hogy holnap majd lesz@rja a fejemet.. Nagyon szemét ahogy viselkedik. Meg ilyet ír, hogy reméli nem tudok majd aludni az miatt mert "éhen maradt" K*RVA GYEREKES. Meg tud oldódni. Már volt ilyen hasonlo de azért aggódok hogy van olyan hülye hogy ilyenert tényleg több napig f@sz velem. És kérlek mellőzzetek az ilyen "hülye vagy ha vele maradsz" stb hozzá szólásokkal, gondolom én is magamtól hogy ilyen is járhat a fejetekbe de valami kulturáltabb válaszra várok:)

Előre is köszönöm.

Kicsit katyvasz ne haragudjatok csak már nem megy a fogalmazás se most őt is csak ghostingolom:(

2023. jún. 18. 21:56
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
100%

Rendben, akkor bizonygasd csak, hogy mennyire jó ez a kapcsolat.... De akkor mi a fenének írtad ki a kérdést?

Jaaaaa, hogy szakítással is szokott ilyenkor fenyegetni?

Volt ilyen exem és nem véletlenül ex.

Nem jó a kapcsolatod, de rendben, hidd azt.

2023. jún. 19. 11:28
 42/52 A kérdező kommentje:

#41 nem bizonygatom mert egy hullám vasút. Egyszer fent egyszer lent. Van hogy minden sz@r mint pl most van amikor meg annyira jó minden hogy else lehet hinni. Most pont melózni voltam. És írta messengeren hogy nem is jön suliba... Most képes lenne ez miatt nem jönni? Xd

Mert máskor nem szokta kihagyni

Elég szakítás gyanús ez🥺😔

2023. jún. 19. 11:38
 43/52 anonim válasza:
100%

Kérdező, ne haragudj meg, de azt kell mondjam korodhoz képest hihetetlen naiv, befolyásolható, megvezethető és nagyon éretlen kislány vagy. 19 évesen már felnőtt nő vagy, emlékszem én már hamarabb is érettebb felfogású voltam mint most te. És nem bántásképpen, csak próbáljuk felhívni a figyelmed a dolgokra. Miért hagyod magad az orrodnál fogva vezetni? Valóban olyan elemeket soroltál most itt fel a kapcsolatodból, amik alapvető dolgok minden kapcsolatban. Nem egy nagy kimagasló dolog az, hogy “vakarja a hátam én meg simizem”, ez kb 14-15 éves szint. Megkérdezte valaki mi fogott meg benne, te meg csak ilyen alap dolgokat tudtál kiemelni, sehol egy normális érték. Az éretlenségedet támasztja alá az, hogy próbálod védeni úgymond, hogy de valamikor meg olyan jó minden. Egy ilyen ember pont azért figyel oda néha hébe hóba, hogy ha esetleg el akarnád hagyni, ezek miatt a kisebb dolgok miatt ne tedd meg, pont ez a célja hogy ezeket is figyelembe vedd, olyankor szerintem elnyomja a bunkó énjét de nem mindig képes rá és kijön belőle az igazi jelleme. Annyira csaknem hülye hogy mindig egyfolytában bunkó legyen veled, így néha kedvesebb is “na nesze” alapon.

Azt szokták mondani hogy akivel meglehet tenni… És veled úgy látszik meglehet. Kihasználja a nulla önbecsülésed és ragaszkodásod. Akinek van egy egészséges önbizalma az nem magát okolja egy ilyen kis piti dologért hogy “jaj tényleg nem akartam nagyon sajnálom de sajnos nem lehet visszacsinálni már”. Vedd észre hogy ez nem korrekt dolog. Egy normális nő már észbekapna ebből hogy úristen kivel vagyok én, hát ebből én nem kérek, bánjon így akivel megteheti. És lelép. De te… Megértjük hogy szerelmes vagy de iszonyat naiv. Ilyen éretlen megnyilvánulásaid vannak hogy “lesz.rja a fejemet” :/ Nagyon nem 19 éves szinten vagy. Mintha egy 14 éves kislány írta volna ki, aki odavan a palijáért a parasztsága ellenére is. Most még ezt nézed el neki, később majd durvábbakat is.

De igazából nem is vele van a baj itt, hanem veled. Ha te hagyod neki ezeket, akkor te sem vagy értékesebb ember. Csak rajtad múlik minden. Nem is kéne sajnálnod egyáltalán hogy “ez eléggé szakítás szagú”. Inkább örülnöd kéne hogy kiderül egyre inkább a valódi énje, amiből menekülni kell. Oké, hogy vannak érzéseid, de egy ilyenért nem kár.

Minden rajtad múlik, nagyon sokat kéne magad még fejlesztened, érettebbé válni, fejben csiszolni a dolgokat hogy egy igazi jól működő kapcsolatra fel legyél készülve. Mert akkor ha ez nem történik meg, mindig így lesz továbbra is, lehet mással is. Mindenki meg fogja látni a naivitásod, meg a kötődésed. Én simán kinézem belőled hogy ha otthagynád, már ha meg mernéd tenni ugye, akkor vissza tudná könyörögni magát akárhányszor mert megenyhülnél mindig, nagyon instabil és határozatlan vagy. És hajlamos lennél rá, hogy a további kapcsolataid is így kezeld.

Leírtuk a meglátásainkat, ha jót akarsz magadnak megfogadod, ha meg nem, ahogy írták: viseld el.

2023. jún. 19. 12:15
 44/52 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk arra azért kíváncsi vagyok továbbra is, hogy mit jelent az, hogy valaki "kotonozik" a konyhában....

Vízzel fújja fel a kotont és azzal játszik, vagy mi van? Akkor a családja kb ugyanolyan éretlen gyerek, mint a pasi....

2023. jún. 19. 15:51
 45/52 anonim ***** válasza:
100%
Vagy szerintem az anyja kávéval tölti a kotont :)
2023. jún. 19. 15:54
 46/52 anonim ***** válasza:
100%
Azon en is jot rohogok, hogy mi az a kotonozas 😂😂
2023. jún. 19. 16:28
 47/52 A kérdező kommentje:
Azt jelenti hogy útban van:)
2023. jún. 19. 20:15
 48/52 A kérdező kommentje:
Keressetek rá ha ilyet nem tudtok. Hogy mit jelent. Korkretan beadnatok azt hogy ilyen szó nincs is.
2023. jún. 19. 22:25
 49/52 anonim ***** válasza:
100%

Utánanéztem: magyar értelmező kéziszótár: kotonozik = sötétben tapogat valamit ..

Kérdező, legalább a helyes magyar szavakat használd :)

2023. jún. 20. 16:21
 50/52 anonim ***** válasza:
100%
De valószínűleg mi vagyunk a hülyék l, csak te vagy helikopter:)
2023. jún. 20. 16:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!