Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezzel mit kezdek? Mi a f@sz baja van?
Barátommal egész hétvégén együtt voltunk, nagyon jól éreztük magunkat együtt aludtunk, szeretkeztünk is jó volt minden. Most, hogy kezdődne a hét elkezdett bunkózni mert, hogy én nem értek semmihez meg nem tudok semmit stb. Meg, hogy annyi eszem van amennyi látszik tehát tiszta rondaságokat írt csak azért mert oda egettem kicsit a kajáját, mert én ilyen meg olyan kib@szottul kicsesztem vele. Meg hogy pont ilyenkor amikor reggel megy melóba. Tényleg nem szándékosan csináltam miért is tenném ő hagyta ott a kajáját és még lettem kérve hogy kevergessem meg ha kész szedjem le aztán mindenki ott kotonozott alig fértem hozzá. Meg azt írta, hogy ilyen barátnőm van én meg nyugodtan egyem otthon a kajámat ő meg éhen döglik és reggel hajnalba mehet dolgozni.. Nagyon sajnálom tényleg de ezt már nem lehet vissza csinálni. Mindig ideges ha el van rontva a kajája de nagyon rosszul estek ezek a szövegek:(
Nem tudom, hogy mi lesz ezek után mindenkivel ilyen szokott lenni amikor ideges de azért mégis sz@r volt. Meg hogy holnap majd lesz@rja a fejemet.. Nagyon szemét ahogy viselkedik. Meg ilyet ír, hogy reméli nem tudok majd aludni az miatt mert "éhen maradt" K*RVA GYEREKES. Meg tud oldódni. Már volt ilyen hasonlo de azért aggódok hogy van olyan hülye hogy ilyenert tényleg több napig f@sz velem. És kérlek mellőzzetek az ilyen "hülye vagy ha vele maradsz" stb hozzá szólásokkal, gondolom én is magamtól hogy ilyen is járhat a fejetekbe de valami kulturáltabb válaszra várok:)
Előre is köszönöm.
Kicsit katyvasz ne haragudjatok csak már nem megy a fogalmazás se most őt is csak ghostingolom:(
Kérdező, a 28-as hozzászólásod nekem óriási red flag.
Főleg a "de jó alakod van" meg a "nem vagy egy ribi..."
Ezek pont olyan kijelentések, ami azt mutatja, hogy baromira nem tiszteli a nőket.
Mi lesz, ha pl valamiért (betegség, szülés...) a jó alakod már nem lesz olyan jó? Vagy mi alapján ítéli meg, hogy valaki ribi? Tehát pl nem állhatsz szóba egy másik férfival (akármiért is) mert akkor már ribi leszel? Mi nála a ribi mértékegysége?
Az, hogy simogatjátok, meg kenegetitek egymást (mondjuk nem igazán értem, hogy mi az, hogy "kotonozott" meg hogy ha "kiüti magát egyikünk, a másik kenegeti" (mi az összefüggés) de ezek azért alapok egy kapcsolatban, végülis elvileg szeretitek egymást, meg ott a rózsaszín köd, stb. De az is igaz, és ebben van sajnos tapasztalatom, hogy a lelki bantalmazók nagy része a hétköznapokban pont, hogy így viselkedik ("mézeshetek" időszak, nézz utána) aztán meg jönnek az ilyenek, hogy téged büntet mert odaégett a kaja.
A legtöbb bántalmazó pont ilyen végletesen viselkedik, általában ezért nem hagyják ott őket, mert "amúgy szeret". Egy fenét.... Magát szereti. Aztán majd ha múlik a rózsaszín köd, egyre gyakoribb lesz a bántalmazó időszak, ami után még majd mindig sírva, térdepelve, stb fog a bocsánatodért esedezni, te pedig el leszel olvadva, aztán kezdődik megint minden előlről.
Volt ilyen párom, ez nem férfi, hanem egy nagyra nőtt mamahoteles kisgyerek...
Ez az igazi énje.
Tovább vele leszel ezek egyre gyakoribbak lesznek, később pedig ez lesz neki a normális, mert minden szarba bele fog kötni, ütközési pontokat fogja keresni.... Még az érdekei úgy kívánják addig lesz normális.
Apám is hasonló....
Nem így fogalmaz a lényeg az, hogy örül hogy ilyen barátnője van hogy nem kell félnie hogy megcsalo. És azért dícséri az alakom mert együtt járunk edzeni a jobb kinézet reményében és dícsér hogy haladok előre. Én is szoktam őt.
Én őszintén nem értem, milyen választ vársz. Nem egy megnevelendő kutya a párod, hogy tippeket, tanácsokat adjanak mások. Felnőtt ember. Ha nem tudsz vele értelmesen kommunikálni, akkor ez lesz, ami most van, vagy szakítasz. Pont.
Ha nem tetszik, ne legyél vele, ha meg jó ez így, akkor viseld el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!