Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kezdek belefáradni,mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdek belefáradni,mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval a párom között és köztem elég nagy a távolság és kezdek lelkileg belefáradni.. Mostanában nagyon fáradt vagyok minden értelemben és semmi kedvem semmihez,a közérzetem is nagyon rossz.Szakítani nem szeretnék mert nem rég kaptam őt vissza és szakítani ő sem akarna.. Viszont ott aludni sem merek nálla hogy egy kicsit több időt töltsünk együtt mert egyrészt kicsit korainak érzem másrészt meg ha elhív magához aludni meg ebédelni stb akkor úgy illik hogy én is áthívom magunkhoz csak én nagyon szégyenlem hogy milyen helyen és milyen házban élünk :(
2022. nov. 2. 18:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
49%

Bocs, de azelőtt hogy kétszer osszejottel vele akkor is ott éltél ahol ma, nem? Mindig te mentél el hozzá? :D

Nagyon sántít a sztori, kamuszagu rendesen.

Na de eljatszom, hogy hihető a kérdés =D

Először is ha szerelmesek vagytok egymásba akkor nem azt fogja nézni, hogy szegény vagy, hanem azt hogy végre veled lehet, hogy komolyan veszed a kapcsolatot és bemutatod stb.

Ha eleve negatívan állsz hozzá, akkor nem is tudom felfogni, hogy minek vagy vele...

Az meg már más tészta, hogy 'végre a tiéd' de már fáradt vagy XDDD

Ráadásul tavkapcsolat xD

Ez egésznek semmi értelme.

Szépen szakíts vele és keress hozzád való pasit és főleg olyan személyt, aki közelebb el... Ne hogy ismét belefaradj!

2022. nov. 2. 19:43
 2/12 anonim ***** válasza:
64%
Nem rég kaptad vissza? Meg nem mersz ott aludni? Miért is? Ha neked ez a kapcsolat fárasztó és csak nyűg meg keresed a kifogásokat akkor hagyd szépen békén és keress mást. Vagy senkit.
2022. nov. 2. 19:53
 3/12 A kérdező kommentje:
Egy szóval nem mondtam azt hogy nyűg és fárasztó a kapcsolat !!
2022. nov. 2. 20:19
 4/12 anonim ***** válasza:
Hàny évesek vagytok és mekkora a távolság?
2022. nov. 2. 20:34
 5/12 A kérdező kommentje:
Én 25 ő 32.majdnem 100km van köztünk
2022. nov. 2. 20:41
 6/12 A kérdező kommentje:
És mindketten komolyan gondoljuk és őszintén szeretjük egymást csak nekem van most egy nehezebb és nyügösebb időszakom
2022. nov. 2. 20:43
 7/12 anonim ***** válasza:
86%
Miért nem oldhatò meg az összeköltözés? Vagy még friss a kapcsolat? Amùgy ne haragudj, de leírásod alapján tininek gondoltalak titeket.
2022. nov. 2. 20:44
 8/12 A kérdező kommentje:
Mert még friss nagyon a kapcsolat.
2022. nov. 2. 20:47
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Le vagyok pontozva, pedig semmi rosszat nem írtam.

Friss a kapcsolat, de te kérdező már el vagy fáradva, persze érthető, hogy mittomen szomorú vagy, mert nem találkoztok gyakrabban, de akkor se kellene fáradtnak lenned, hanem inkább mindkettőtöknek alkalmat, időt teremteni egymásra.

Elmesz hozzá és ha tényleg nem akarod, hogy nálad is legyetek, mondd el neki őszintén, hogy miért aggódsz.

Egy kapcsolatban fő a bizalom és az őszinteség.

De csak azt vettem észre, hogy eleged van, pedig tudtad hogy mire vallalkozol amikor osszejottel vele.

Na most vagy megszoksz, vagy megszöksz, más választás nincs!

2022. nov. 2. 21:03
 10/12 anonim ***** válasza:
Értelmetlen szégyelni az otthonodat. Ezt eltitkolni nem lehet, ha szeret elfogad téged és a helyzetet is amiben élsz. Amennyiben ezért elhagy, akkor időt és fáradtságot spórolsz.
2022. nov. 2. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!