Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek belefáradni,mit tegyek?
Bocs, de azelőtt hogy kétszer osszejottel vele akkor is ott éltél ahol ma, nem? Mindig te mentél el hozzá? :D
Nagyon sántít a sztori, kamuszagu rendesen.
Na de eljatszom, hogy hihető a kérdés =D
Először is ha szerelmesek vagytok egymásba akkor nem azt fogja nézni, hogy szegény vagy, hanem azt hogy végre veled lehet, hogy komolyan veszed a kapcsolatot és bemutatod stb.
Ha eleve negatívan állsz hozzá, akkor nem is tudom felfogni, hogy minek vagy vele...
Az meg már más tészta, hogy 'végre a tiéd' de már fáradt vagy XDDD
Ráadásul tavkapcsolat xD
Ez egésznek semmi értelme.
Szépen szakíts vele és keress hozzád való pasit és főleg olyan személyt, aki közelebb el... Ne hogy ismét belefaradj!
Le vagyok pontozva, pedig semmi rosszat nem írtam.
Friss a kapcsolat, de te kérdező már el vagy fáradva, persze érthető, hogy mittomen szomorú vagy, mert nem találkoztok gyakrabban, de akkor se kellene fáradtnak lenned, hanem inkább mindkettőtöknek alkalmat, időt teremteni egymásra.
Elmesz hozzá és ha tényleg nem akarod, hogy nálad is legyetek, mondd el neki őszintén, hogy miért aggódsz.
Egy kapcsolatban fő a bizalom és az őszinteség.
De csak azt vettem észre, hogy eleged van, pedig tudtad hogy mire vallalkozol amikor osszejottel vele.
Na most vagy megszoksz, vagy megszöksz, más választás nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!