Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek belefáradni,mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval a párom között és köztem elég nagy a távolság és kezdek lelkileg belefáradni.. Mostanában nagyon fáradt vagyok minden értelemben és semmi kedvem semmihez,a közérzetem is nagyon rossz.Szakítani nem szeretnék mert nem rég kaptam őt vissza és szakítani ő sem akarna.. Viszont ott aludni sem merek nálla hogy egy kicsit több időt töltsünk együtt mert egyrészt kicsit korainak érzem másrészt meg ha elhív magához aludni meg ebédelni stb akkor úgy illik hogy én is áthívom magunkhoz csak én nagyon szégyenlem hogy milyen helyen és milyen házban élünk :(2022. nov. 2. 18:59
11/12 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem hagyna el de nekem már így is nagyon kicsi az önbizalmam.
2022. nov. 2. 21:33
12/12 anonim válasza:
Kerekedj ezen felül, mert ha nem, akkor mindig ez az érzés kerít a hatalmába. Szerethető vagy, attól függetlenül, hogy milyen a halyzeted. Még akkor is szerethető vagy, ha esetleg vele mégse jönne össze. Kár kihagyni a lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!