Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom hisztizik, mert felhívtam a legjobb barátját. Jogos ez? Már kezdek kikészülni. (26/l)
A párommal 2 éve vagyunk együtt. Volt, hogy szakítottunk pár hónapra és addig én mással randiztam, de mindketten rájöttünk, hogy egymás mellett van a helyünk és újra összejöttünk.
Azóta féltékenyebb jóval. Előtte egyáltalán nem volt az, most meg úgy érzem minden apróságon kiveri a balhét.
Ma hatalmas balhét csinált.
A legjobb barátjával jóban vagyok, főleg mostanában, hogy többet bulizunk együtt, ami egyébként a párommal is feldobta a kapcsolatunkat, hogy jobban megismertem a barátait, társasági programokra járunk.
Ma reggel véletlen otthon hagytam a kulcsom. A párom eljött, hozott nekem ebédet és elhozta a kulcsot és csak az ebédet sikerült odaadnia. Nagyon rohant és olyan mufurc volt.
Utána esett le, hogy meglépett a kulcsommal és a város szélén dolgozik, nekem meg most nincs kocsim. Én 4-kor végzek, ő este 10-kor. Na mondom király... felhívtam, hogy véletlen elvitte a kulcsom, hozza vissza, vagy valahogy oldja meg. Mondta, hogy ő nem hozza vissza, nem tudja megoldani, buszozzak ki érte. Kicsit olyan flegma volt.
Erre én megfogtam és felhívtam a legjobb barátját, aki tudom, hofgy napközben szokott bejárkálni a városba, meg amúgy is jóval hamarabb végez, mint párom, és mondtam, hogy ne haragudjon, hogy zavarom, csak egy próbát megért, hogy nem jön-e pont most be a városba onnan a munkahelyről és nem tudná-e behozni a kulcsom, mert nem tudok hazamenni.
Mondta, hogy sajnos pont most ért vissza, úgyhogy nem. Mondtam, hogy semmi gond, jó munkát.
Ennyi volt a beszélgetés. Persze egyből mondta páromnak, ő pedig hisztirohamot kapott, hogy mit hívogatok csávókat( a legjobb barátját :D) és ezzel beégetem őt...meg mit mondanak majd az emberek... stb. (???)
Azóta iszonyat flegma velem, alig válaszol.
Ezt nem reagálja túl kissé? Tényleg ennyire gáz voltam?
1. Gorombán kommunikál veled..
2. Nem tisztel
3.Nem segít, ha bajban vagy
4., nem vagy neki fontos…
5 mindezek ellenére azért birtokolni akar
Döntsd el te kérdező, hogy szerinted mi lenne most a helyes lépés! Mit csinálna egy ízig-vérig nő!
Ha a barátod a a legjobb barátnőddel próbálta volna ugyanígy elintézni ezt a problémát, téged nem zavart volna?
Nekem sem tetszett volna a barátod helyében ez a szitu, és ebben van egy kis féltékenység is, és nem szívesen kérek szívességet senkitől.
Holnap már akár bevihetne a munkahelyedre, később akár már együtt ebédeltek stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!