Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom hisztizik, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom hisztizik, mert felhívtam a legjobb barátját. Jogos ez? Már kezdek kikészülni. (26/l)

Figyelt kérdés

A párommal 2 éve vagyunk együtt. Volt, hogy szakítottunk pár hónapra és addig én mással randiztam, de mindketten rájöttünk, hogy egymás mellett van a helyünk és újra összejöttünk.

Azóta féltékenyebb jóval. Előtte egyáltalán nem volt az, most meg úgy érzem minden apróságon kiveri a balhét.

Ma hatalmas balhét csinált.

A legjobb barátjával jóban vagyok, főleg mostanában, hogy többet bulizunk együtt, ami egyébként a párommal is feldobta a kapcsolatunkat, hogy jobban megismertem a barátait, társasági programokra járunk.

Ma reggel véletlen otthon hagytam a kulcsom. A párom eljött, hozott nekem ebédet és elhozta a kulcsot és csak az ebédet sikerült odaadnia. Nagyon rohant és olyan mufurc volt.

Utána esett le, hogy meglépett a kulcsommal és a város szélén dolgozik, nekem meg most nincs kocsim. Én 4-kor végzek, ő este 10-kor. Na mondom király... felhívtam, hogy véletlen elvitte a kulcsom, hozza vissza, vagy valahogy oldja meg. Mondta, hogy ő nem hozza vissza, nem tudja megoldani, buszozzak ki érte. Kicsit olyan flegma volt.

Erre én megfogtam és felhívtam a legjobb barátját, aki tudom, hofgy napközben szokott bejárkálni a városba, meg amúgy is jóval hamarabb végez, mint párom, és mondtam, hogy ne haragudjon, hogy zavarom, csak egy próbát megért, hogy nem jön-e pont most be a városba onnan a munkahelyről és nem tudná-e behozni a kulcsom, mert nem tudok hazamenni.

Mondta, hogy sajnos pont most ért vissza, úgyhogy nem. Mondtam, hogy semmi gond, jó munkát.

Ennyi volt a beszélgetés. Persze egyből mondta páromnak, ő pedig hisztirohamot kapott, hogy mit hívogatok csávókat( a legjobb barátját :D) és ezzel beégetem őt...meg mit mondanak majd az emberek... stb. (???)

Azóta iszonyat flegma velem, alig válaszol.

Ezt nem reagálja túl kissé? Tényleg ennyire gáz voltam?

2022. aug. 11. 15:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%
A párod egy idióta, de hát te választottad. Már egyszer megszabadultál tőle, aztán újrakezdted. Te is tudod, hogy nem normális a viselkedése, képzelem az élet többi területén is milyen frusztrált hisztikirály lehet.
2022. aug. 11. 15:37
 2/13 anonim ***** válasza:
73%
A pasid gáz, nem te.
2022. aug. 11. 15:38
 3/13 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem a csávódnak igaza van.
2022. aug. 11. 15:39
 4/13 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem is a pasinak van igaza 35N
2022. aug. 11. 15:52
 5/13 anonim ***** válasza:
79%

1. Gorombán kommunikál veled..

2. Nem tisztel

3.Nem segít, ha bajban vagy

4., nem vagy neki fontos…

5 mindezek ellenére azért birtokolni akar

Döntsd el te kérdező, hogy szerinted mi lenne most a helyes lépés! Mit csinálna egy ízig-vérig nő!

2022. aug. 11. 16:04
 6/13 anonim ***** válasza:
6%

Ha a barátod a a legjobb barátnőddel próbálta volna ugyanígy elintézni ezt a problémát, téged nem zavart volna?

Nekem sem tetszett volna a barátod helyében ez a szitu, és ebben van egy kis féltékenység is, és nem szívesen kérek szívességet senkitől.

Holnap már akár bevihetne a munkahelyedre, később akár már együtt ebédeltek stb...

2022. aug. 11. 16:05
 7/13 anonim ***** válasza:
97%
Nem véletlen mondják hogy csak a káposzta jó újra melegitve!
2022. aug. 11. 16:14
 8/13 anonim ***** válasza:
63%
6-os! Nem segített neki, gyakorlatilag cserben hagyta férfi létére! Az én férjem tepert volna ezerrel a kulccsal! Nem fontos neki a nő, hidd el!
2022. aug. 11. 16:17
 9/13 anonim ***** válasza:
13%
A nő a hibás
2022. aug. 11. 16:24
 10/13 anonim ***** válasza:
74%
Hát ezt benézted, nem mellette van a helyed nem is illetek össze,a pasi egy tuskó és hàt kezdessz kikészülni ez válasz arra hogy mellette van a helyed....aha na persze.. szánalmas
2022. aug. 11. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!