Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom hisztizik, mert felhívtam a legjobb barátját. Jogos ez? Már kezdek kikészülni. (26/l)
A párommal 2 éve vagyunk együtt. Volt, hogy szakítottunk pár hónapra és addig én mással randiztam, de mindketten rájöttünk, hogy egymás mellett van a helyünk és újra összejöttünk.
Azóta féltékenyebb jóval. Előtte egyáltalán nem volt az, most meg úgy érzem minden apróságon kiveri a balhét.
Ma hatalmas balhét csinált.
A legjobb barátjával jóban vagyok, főleg mostanában, hogy többet bulizunk együtt, ami egyébként a párommal is feldobta a kapcsolatunkat, hogy jobban megismertem a barátait, társasági programokra járunk.
Ma reggel véletlen otthon hagytam a kulcsom. A párom eljött, hozott nekem ebédet és elhozta a kulcsot és csak az ebédet sikerült odaadnia. Nagyon rohant és olyan mufurc volt.
Utána esett le, hogy meglépett a kulcsommal és a város szélén dolgozik, nekem meg most nincs kocsim. Én 4-kor végzek, ő este 10-kor. Na mondom király... felhívtam, hogy véletlen elvitte a kulcsom, hozza vissza, vagy valahogy oldja meg. Mondta, hogy ő nem hozza vissza, nem tudja megoldani, buszozzak ki érte. Kicsit olyan flegma volt.
Erre én megfogtam és felhívtam a legjobb barátját, aki tudom, hofgy napközben szokott bejárkálni a városba, meg amúgy is jóval hamarabb végez, mint párom, és mondtam, hogy ne haragudjon, hogy zavarom, csak egy próbát megért, hogy nem jön-e pont most be a városba onnan a munkahelyről és nem tudná-e behozni a kulcsom, mert nem tudok hazamenni.
Mondta, hogy sajnos pont most ért vissza, úgyhogy nem. Mondtam, hogy semmi gond, jó munkát.
Ennyi volt a beszélgetés. Persze egyből mondta páromnak, ő pedig hisztirohamot kapott, hogy mit hívogatok csávókat( a legjobb barátját :D) és ezzel beégetem őt...meg mit mondanak majd az emberek... stb. (???)
Azóta iszonyat flegma velem, alig válaszol.
Ezt nem reagálja túl kissé? Tényleg ennyire gáz voltam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!