Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most ezzel mit kezdek? Mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezzel mit kezdek? Mi a f@sz baja van?

Figyelt kérdés

Barátommal egész hétvégén együtt voltunk, nagyon jól éreztük magunkat együtt aludtunk, szeretkeztünk is jó volt minden. Most, hogy kezdődne a hét elkezdett bunkózni mert, hogy én nem értek semmihez meg nem tudok semmit stb. Meg, hogy annyi eszem van amennyi látszik tehát tiszta rondaságokat írt csak azért mert oda egettem kicsit a kajáját, mert én ilyen meg olyan kib@szottul kicsesztem vele. Meg hogy pont ilyenkor amikor reggel megy melóba. Tényleg nem szándékosan csináltam miért is tenném ő hagyta ott a kajáját és még lettem kérve hogy kevergessem meg ha kész szedjem le aztán mindenki ott kotonozott alig fértem hozzá. Meg azt írta, hogy ilyen barátnőm van én meg nyugodtan egyem otthon a kajámat ő meg éhen döglik és reggel hajnalba mehet dolgozni.. Nagyon sajnálom tényleg de ezt már nem lehet vissza csinálni. Mindig ideges ha el van rontva a kajája de nagyon rosszul estek ezek a szövegek:(

Nem tudom, hogy mi lesz ezek után mindenkivel ilyen szokott lenni amikor ideges de azért mégis sz@r volt. Meg hogy holnap majd lesz@rja a fejemet.. Nagyon szemét ahogy viselkedik. Meg ilyet ír, hogy reméli nem tudok majd aludni az miatt mert "éhen maradt" K*RVA GYEREKES. Meg tud oldódni. Már volt ilyen hasonlo de azért aggódok hogy van olyan hülye hogy ilyenert tényleg több napig f@sz velem. És kérlek mellőzzetek az ilyen "hülye vagy ha vele maradsz" stb hozzá szólásokkal, gondolom én is magamtól hogy ilyen is járhat a fejetekbe de valami kulturáltabb válaszra várok:)

Előre is köszönöm.

Kicsit katyvasz ne haragudjatok csak már nem megy a fogalmazás se most őt is csak ghostingolom:(

2023. jún. 18. 21:56
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:
#20 én azt írnám neki ha szomjas igyon a csapból xd
2023. jún. 18. 23:36
 22/52 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem ülsz le vele, és mondod meg neki hogy te megcsinálsz neki mindent, ő meg cserébe bunkó. Én nem tudnék ilyen emberrel élni. Mi lesz később ha gyerek is lesz?
2023. jún. 18. 23:46
 23/52 A kérdező kommentje:
#22 hát ezaz. Csalódnom kell benne. Oké átérzem. Nekem is szar lenne ha elrontaná és nem tudnák mit enni de akkor se mondanék neki csúnyákat
2023. jún. 18. 23:50
 24/52 anonim ***** válasza:
100%
Mindenféleképpen ülj le vele beszélni.
2023. jún. 18. 23:54
 25/52 A kérdező kommentje:
#24 így lesz. Mert komolyan túl reagálja. Túlzás már ahogy viselkedik
2023. jún. 18. 23:56
 26/52 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok?
2023. jún. 18. 23:58
 27/52 A kérdező kommentje:

#26 én 19 ő 22

Mondjuk ez nem túl számot tevő mert ennek ellenére, hogy felnőtt ember tiszta dedo és gyerekesen viselkedik

2023. jún. 19. 00:01
 28/52 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen emberben mi fogott meg egyáltalán?
2023. jún. 19. 00:06
 29/52 anonim válasza:
100%

Hú, ne haragudj de én is egyetértek az előttem szólókkal.

Ez egy mérgező kapcsolat kezdete, nem tudunk nyilván semmit hogy mióta vagy vele meg további részleteket, nem látunk ebbe bele teljesen, de ha csak ennyit veszünk is figyelembe ez nem egy normális jelenség.

Figyelj, amikor az ember szerelmes sokmindent megtesz tudom, és sokmindent eltűr, mert egy kapcsolatban álló személy nagyon elvakult és csőlátású, csak az van nála fókuszban hogy bármi is történjék a szerelmével akar maradni mert kell neki, nem tudná elképzelni sem az életét nélküle. Minden fejben dől el, ha nagyon ragaszkodsz valakihez akkor az égvilágon sosem fogod belátni azt, amit körülötted látnak, amíg kapcsolatban vagy az illetővel addig nem veszed észre a veszélyes jeleket. Nyugtatod magad vele, hogy áhh sosem tenne olyat, sosem bánna veled csúnyán stb. Majd mikor már netalántán egy két pofonig fajul a dolog (ahogy előttem írták), lehet még akkor sem józanodsz ki, akkor is normálisnak hiszed, mondva hogy jaj igen néha összeveszünk és eldurvul kicsit, megütött egyszer kétszer de amúgy minden jó köztünk.. Esetleg még magad hibáztatod hogy miattad volt az, ami, te váltottad ki belőle és jogosnak is érzed a reakcióját.

Ez amit leírtál fogadd el, hogy nincs rendjén. Látom rajtad, hogy nagyon naiv vagy ezek alapján legalábbis. Nem veszed észre és nem is akarod észrevenni ezeket a jeleket, ha most így viselkedik ilyen kisebb dolgokban, tényleg akkor ez később csak egyre rosszabb lesz. Főleg ha látja rajtad az amit mi is most, hogy meg akarsz neki felelni és nem neheztelsz rá, tudja hogy eszedbe sem jut elhagyni őt, vagy bármit lépni magadért.

Hidd el hogy nagyon sok, rengeteg ilyen kapcsolat van, ahol ők is pontosan ugyanígy élik meg ahogy te, és sosem hinnék el senkinek, hogy valóban igazuk lehet később, előbb vagy utóbb.

Ha van eszed és megfogadod az ésszerű tanácsokat, nem maradsz vele. Jobbat érdemelsz egy ilyen személynél, egy olyannal kerülj kapcsolatba aki sosem bántana meg egyetlen szóval sem.

Ez egyébként mind kultúrált válasz amit írtak itt, pont hogy az a helyes ha nem maradnál vele. Vagy most látod be vagy később, de akkor már késő lesz lehet. Ne pazarold az időd ilyen fiúra, keress olyat aki megbecsül és soha nem éreztet veled ilyen kellemetlen dolgokat.

2023. jún. 19. 00:11
 30/52 A kérdező kommentje:

#28 az hosszú

Nyilván ti nem tudtok a pozitív oldaláról csak ezt amit le írtam. De nagyon törődő, aggódó, motiváló, dícsérő szokott lenni. Mindig bújik hozzám, ölelget, puszilgat, csókolgat, dícsér hogy milyen jó alakom van még jó hogy normális lány vagyok nem egy r#bi. Közös vicceink vannak. Nagyon szoros a kapcsolatunk. Olyanokat csinálunk meg osztunk meg amiket más pár nem biztos. Vakarja a hátam én meg simizem. Ha valamelyikünket kiüti valami be kenjük egymást. Röviden ennyi. De aztán ha kíváncsi vagy valamire csak kérdezz.

2023. jún. 19. 00:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!